Gençlik Spor İl Müdürlüğü ne iş yapar?

Profesyonel Futbol Ligleri'nin başlamasına kısa bir süre kalan takımlarımızın iç saha maçlarını oynayacağı stadyum halen daha belirsiz durumda

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ne iş yapar?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig’deki temsilcimiz Elazığspor ve TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarını oynayacağı stadyum belirsizliğini koruyor.

1 Mayıs’ta düzenlediği basın toplantısında Elazığspor’un iç saha maçları için Fırat Üniversitesi sahasıyla görüşeceğini, Elaziz Belediyespor için ise Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da düzenleme yapılacağını belirten Gençlik Spor İl Müdürü Suphi Döner, aradan geçen zaman zarfında hiçbir adım atmadı. Kamuoyunda da büyük tepkilere neden olan bu belirsizlik ortamının dağılması için taraftarlar defalarca çağrıda bulunmasına rağmen halen daha sessizlik ortamı dağılmadı.

SPOR İÇİNDEN GELMEMESİ DE Mİ OLAYI ETKİLİYOR?

Gençlik Spor İl Müdürü Suphi Döner’in sporun içinden gelen bir adam olmaması da bu sıkıntıları yakinen hissedememesi olarak yorumlanıyor. Döner’in o basın toplantısının üzerinden yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen herhangi bir adım atmaması da kaygıyla karşılanıyor.

BİR ÇİM SAHA ÇOK MU BU ŞEHRE?

Profesyonel futbol liglerinin başlamasına 2 ay gibi kısa bir süre kala Elazığspor’un küme düşmesinin başındaki etkenlerden biri olan iç saha maçlarını dışarıda oynama nedeni yeni sezon öncesi de yaşanacak gibi görünüyor. Elazığspor bu ihtimal karşısında yakın şehirlerin kapısını aşındırmayı sürdürürken, aynı sıkıntı ortamı bu kez Elaziz Belediyespor’un da başında. Suphi Döner’in basın toplantısında Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarını Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynayacak sözlerine rağmen aradan geçen sürede o sahada da herhangi bir gelişme yaşanmadı

VALİ KALDIRIM GİRİŞİMDE BULUNDU AMA…

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarını oynaması için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda görüşme gerçekleştirerek para kaynağı oluşturdu ancak Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün halen daha ihaleye çıkmadığı iddia edildi. İhalenin detayları hakkında da ne kulüplere ne de kamuoyuna herhangi bir bilgi aktarımında bulunulmadı. Sentetik Saha olarak mı devam edilecek, yoksa çim saha mı yaptırılacak sorusu halen daha muallakta.

TARAFTAR ENDİŞELİ

Elazığ’ın iki profesyonel takımının iç saha maçlarını oynayacağı stadyumun halen daha belirsiz olması kafalarda soru işareti oluştururken, Gençlik Spor İl Müdürü Suphi Döner’in girişimlerde bulunmakta aciz kaldığı şeklinde yorumlanıyor.

ACİL STAD ŞART!

Elazığ yeni stadyumu yapılana kadar ödenek aktarılmasına rağmen halen daha bir girişimde bulunulmaması kafalarda soru işareti oluştururken, Elazığspor ve Elaziz Belediyespor’un dış sahalara bağlı kalmaması adına bir an önce idareten bir butik stad yapılması şart. Liglerin başlamasına yaklaşık 2 aylık bir süre kalması da gelişmelerin bir an önce yapılması gerektiğini gözler önüne seriyor. Hakimiyet Gazetesi olarak bu konuda Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve il yöneticilerini zaman kaybetmeden göreve davet ediyoruz.