Gençlik Kıraathanesi İzleyiciyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor

Uzun bir aradan sonra yeni bir tiyatro oyunuyla izleyicinin karşımıza çıkacak olan Elazığlı genç tiyatro sanatçısı Levent Genç, kendisinin yazıp, yönettiği ve oynadığı komedi oyunu ile izleyiciyle yeniden buluşmak için gün saydığını söyledi.

Gençlik Kıraathanesi İzleyiciyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genç, yeni oyunu “Gençlik Kıraathanesi” için sabırsız olduğunu dile getirerek, düşüncelerini şu kelimelerle ifade ediyor: “Uzun zamandır Elazığ da sanat adına bir araya gelemedik, il dışına turnelere gidip geliyordum. Elazığ’da yeni iş yerimin açılışından dolayı Elazığ’da sahne almaya fırsat bulamıyordum, Elazığ’dan ve il dışından gelen yoğun ilgi ve destekten dolayı yeni bir komedi tiyatro oyunu hazırladık. Bu oyuna aylar öncesinden hazırlık yapmıştık, güçlü bir oyuncu kadrosuyla artık tamam dedik ve tiyatro oyunumuzu sahneye koymaya karar verdik. Vatandaşlarımıza moral olmak adına, her sıkıntının üstesinden geleceğimize inanmak adına, hazırladığımız, yazıp ve yönettiğim komedi 2 perde Gençlik Kıraathanesi isimli tiyatro oyunumuzu siz sanatseverlerin beğenisine sunuyoruz.

Biz provalarda çok eğlendik, sizler de izlerken mutlu bir şekilde evlerinize döneceğinize inanıyorum. Elazığ ağzını yaşamak ve yaşatmak adına çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan değerli Valimiz Çetin Oktay Kaldırım bey ve İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ bey başta olmak üzere, beni her eserimde destekleyen, yanımda olan Elazığlı ve fahri Elazığlı olan seyircilerime sonsuz teşekkür ederim.

Komedi 2 perde “Gençlik Kıraathanesi” isimli tiyatro oyunu Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde, 11-12 Ocak 2020 tarihlerinde izleyici ile buluşacak.