GELECEK'TEN ERKEN SEÇİM ÖNGÖRÜSÜ

GELECEK'TEN ERKEN SEÇİM ÖNGÖRÜSÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti'den istifa ederek Gelecek Partisi'ni kuran isimler arasında yer alan Selçuk Özdağ, 2021'in Mayıs ayında erken seçim olacağını iddia etmiş.

Ak Parti’de önemli ve etkin görevdeyken söylemleri ve yazıları sebebiyle FETÖ soruşturmalarına tabi tutulan yakınlarını kolladığı  ve birçoğunu   serbest bırakma iddiaları ile gündeme gelen  Selçuk Özdağ,  "Yakında erken seçim er veya geç kapımızı çalacak. 2021'in Mayıs ayında seçim var Türkiye'de. Türkiye'yi yönetemiyorlar. Türkiye'de adaletsizlik artıyor. İnsanlar homurdanıyorlar. Dayanamazlar, yürütemezler. Aynı zamanda da üye kayıtlarında çok ciddi düşüşler var" diye konuşmuş.

Görünürde  konuşan Özdağ da konuşturan kim onu tespit etmek çok da zor değil. Özdağ’ın söylemleri; siyasi rakiplerden çok Pensilvanya’dan esen rüzgârlarla ülkemiz semalarına ulaşan beyanlar gib. Tabi,  FETÖ’nün görevden uzaklaştırılan hâkim ve savcıları yok ki istediğiniz adaleti sağlasın. Homurtu,  işbirliği yaptığınız kişilerin  homurtusu olmasın sakın.

Kaldı ki sizin yapılan anketlerden de hiç haberiniz yok gibi. FETÖ’den canı yanmış birkaç hain ile Ak Parti’de istediğine ulaşamamış 3-5 kişinin  size ilettikleri  beyanları,  tüm Türkiye’nin düşündüğünü zannediyorsanız yanılıyorsunuz.

Ülkede seçimler ister zamanında ister erken olsun. Halktan korkan ve halktan kaçan partileri,  iş ciddiye bindiğinde hep birlikte göreceğiz.

Hadi size bir teklif de bizden olsun. 2021’i beklemeye gerek yok. Hadi 2020 Mayısın da yapalım seçimleri. Ve görelim homurtular kime karşıymış ve ne içinmiş?