Gelecek sezon devam edecek mi?

Elaziz Belediyespor ile başarılı bir sezonu geride bırakan Teknik Direktör Alaattin Tutaş, Hakimiyet Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu

Gelecek sezon devam edecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’ta normal sezonu 52 puanla tamamlayan ve play-off yarı finalinde Tarsus İdman Yurdu’na elenen Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da, Teknik Direktör Alaattin Tutaş, açıklamalarda bulundu. Takımı 17. basamakta devralan ve Elaziz Belediyespor’a tarihinde ilk defa play-off oynama başarısı gösteren Teknik Direktör Tutaş, futbolcuların biraz daha istekli olması durumunda Tarsus İdman Yurdu’nu eleyebileceklerini söyledi. Teknik Direktör Alaattin Tutaş’ın değerlendirmeleri şöyle;

“YANILMAZ VE TOPRAK GEREKLİ DESTEĞİ VERDİ”

“Baktığımız zaman sezon bizim açımızdan başarılı geçti. Geldiğimiz zaman takımın durumu ortadaydı, geldikten sonra yaptığımız işler ortada. Çoğu kesim küme düşer gözüyle baktı takıma. Özelikle Mücahit Yanılmaz ve Ahmet Toprak gerekli desteği verdiler bize. Çünkü play-offa kalan takımlarda maddiyat çok önemli. Allah’a şükür biz de futbolcularla konuştuğumuzda birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu, hep birlikte iş yapmamız gerektiğini konuştuk. Tabi ki bunları yaparken her şey kolay olmadı. Geldiğimiz zaman yıpranmış bir takım vardı ortada. Oyunu güzel olmayan ve kendi başına buyruk bir takım vardı. Biz hedeflerimizi koyduğumuz zaman buna uymayan futbolcu arkadaşlarımız oldu ve biz onlarla yollarımızı ayırdık. Sezon içerisinde de sisteme uymayan futbolcularla yollarımızı ayırmak kaçınılmazdı. Her gittiğimiz şehirde herkes nasıl bunu yaptığımızdan bahsediyor, Allah’a şükür bizde elimizden geleni yaptık. Hedefimiz sadece play-off olmamalıydı. Hedefler 2. Lig olmalıydı ama futbolcu kardeşlerimiz biraz daha istekli olsalardı Tarsus’u yenebilirdik diye düşünüyorum.”

“2. LİGE TARSUS’UN ÇIKMASINI İSTERİM”

“Bizim takım olmadığı zaman hangi takımın çıkacağı pek önemli değil. Gönlümdeki takım Tarsus İdman Yurdu. Baktığınız zaman büyük bir camia ve şehir takımı. 5 bin nüfuslu bir ilçenin çıkacağına Tarsus’u tercih ederim.”

 

UNUTAMADIĞI MAÇLAR…

“Biz geldiğimizden beri rahat bir maç görmedik. Çünkü bizim maçlarımız hep finaldi. Öyle zamanlar oldu ki beraberlik aldığımızda bile lige havlu atacaktık. İlk yarının sonlarına baktığımız zaman bizim küme düşmemiz lazımdı. Biz kümede kalmayı başardıktan sonra bütün maçlara beraberlik bile almamak için çıktık. Unutamadığın maç dersen içerideki Çorum maçı derim. Hüzünlü yönden de bakarsak bu ligde puan alamadığımız tek takım Tarsus İdman Yurdu.”

 

DEVAM EDECEK Mİ?

“Biz sezonu çok bitirdik ve beyinsel olarak çok yorulduk. Kimseye vakit ayıramadık ve bu kısa dönemi futbolu düşünmeden geçirmek istiyorum. Burada yönetim kurulunun vereceği karar önemli, onların vereceği karar doğrultusunda biz de elimizden geleni yapmaya çalışırız.”