GAZETECİLİK BAŞARISI

İlimizin sorunlarına dikkat çeken, siyasi ve ilimizi ilgilendiren konularda duyarlık gösteren günlük olarak yayın yapan Hakimiyet Gazetesi ile haftalık olarak yayın yapan Haber Ayrıntı Gazetelerinin ortaya koydukları gündem oluşturma, farklı habercilik ve gazetecilik ile öngörülerini takdirle izliyoruz.

GAZETECİLİK BAŞARISI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti il başkanlığı ataması ile rektör atanması konusunda sürekli yayın yapan ve kamuoyunu gelişmeler hakkında anında bilgilendiren Hakimiyet Gazetesi, bu yayınları ve hassas konulara çektiği dikkatlerle de takdir toplamaya devam ediyor.

Haftalık olarak yayın yapan refikimiz Haber Ayrıntı Gazetesi de siyasi konularda olduğu gibi Fırat Üniversitesi Rektörlüğü konusunda da büyük bir gazetecilik başarısına imza attı.

Perşembe günü saat 12’de servis ettiği manşet haberinde Fırat Üniversitesine rektör olarak ataması yapılacak üç ismin başına Prof.Dr. Fahrettin Göktaş ismini yazması ve akşam saatlerinde bu ismin atandığını yine Elazığ’da  ilk kez Haber Ayrıntı’dan öğrenmesi başarı ve öngörü hanesine önemli bir artı olarak yazılmıştır.

Geçtiğimiz yıl 10. yayın yılını kutlayan ve 11. yayın yılı içinde bulunan Haber Ayrıntı Gazetesi’nin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Serkan Gürtürk’ün ilimiz siyaseti ve cumhurbaşkanlığı kaynaklarıyla yakınlığının bir semeresi olan bu gazetecilik başarısını bizler de Hakimiyet ailesi olarak tebrik ediyoruz.