DİYARBAKIR EMNİYET'İ HEP YASDA KALMAYACAK

Ahhh Diyarbakır, Peygamberler şehri Diyarbakır

DİYARBAKIR EMNİYET'İ HEP YASDA KALMAYACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ahhh Diyarbakır, Peygamberler şehri Diyarbakır.

Türküleri ağıta, umutları katliama çeviren Diyarbakır.

Özlemişiz gökyüzüne kansız bakmayı, artık yeterrr Diyarbakır.

Sitemim bir tek Diyarbakır’a değil. Sitemim ülkeyi bu hdigere getirenlere. Sitemim artık gerçeği görmeyenlere.

Evet … yüzlerce vatan evladı, kökü dışarıda kahpe PKK terör örgütünün saldırılarıyla her gün şehit olurken, Doğu ve Güneydoğu’dan öte tek kişilik dünyasında yaşıyor ülkemin insanı.

Bakınız,,, Geçtiğimiz gün yine Diyarbakır da 2 Polisimizi şehit verdik. Bu kahpece düzenlenen saldırıya bir hamile eş ile 3 yaşındaki küçük çocuk tanıklık etti.

Cenaze töreninde şehit polisin üç yaşındaki oğlunun feryadı ile il Emniyet Müdürünün törende yaptığı konuşma hafızalarımıza damgasını vurdu.

Büyüdük, yaşlandık, cenazeler kaldırdık, acılar, yaşlar biriktirdik halen terör olayları devam ediyor, halen şehitler geliyor.

Yazık çok yazık bu güzel ülkemize.

Bitmedik, tükenmedik ama sitemimiz var.

Şehit Polis memuru için Emniyet müdürlüğü önünde düzenlenen törende Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taştan aynen şöyle haykırdı, ”şüphesiz her canlı ölümü tadacaktır. Buna inancımız tamdır. Ancak bizi derinden yaralayan meslektaşımız, eşinin ve 3 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde yanında sinsice ve haince şehit edilmesidir.”

Evet sesi titreyerek sabah, akşam iki Polis memurunun şehit törenine katılan Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’nın sözleri işte bu.

Ne kadar haklı değil mi?

Düşünün bir kere bu nasıl bir kin, bu nasıl bir öfke üç yaşındaki bir çocuğun yanında babasının şehit edilmesi.

Evet sayın Adnan Taşdan’nın sözleri doğru “ Her canlı ölümü tadacaktır” lakin böyle kahpelik olur mu? takdir ülkem insanının.

Diyarbakır’da kahramanca çatışan güvenlik kuvvetlerinin önünde saygı ile eğiliyorum. Dualarımız kahramanlarımızla. Ben duanın gücüne inananlardanım.

Sayın Daşdan yalnız değil. Ülkemiz çaresiz değil. Allah dilerse bizim düşmanlarımızı bile bize hizmetkar kılabilir..Sizler hep yas da kalmayacaksınız.

Gün doğmadan neler doğar. Panik yok. Ağlamak yok. Gün Dik durma günüdür.

Gecenin karanlığından aydınlığı çıkaran Allah, bugünlerden sonra bizleri aydınlığa kavuşturacaktır muhakkak..

 Bakınız…

Batıya şirin görünmek için PKK nın öne sürdüğü eylemsizlik kararı kargaları bile güldürürken, İleri sürülen eylemsizlik kararının taktiksel olduğunu belirtmek istiyorum.

Uzun lafı kısası Türkiye ile uğraşan Devletler vesayetçi örgütler bir,bir ortaya çıkarken PKK ya destek veren ülkelerin de deşifre etmenin tam zamanı diye haykırıyorum.

Mesele Ak parti meselesi değildir. Mesele Türkiye meselesidir. Mesele Türkiye ye kurulan KUMPAS’dır.

Selam ve Dua ile.