MİLLET GÖZYAŞI DÖKÜYOR BAZILARI MİLLETVEKİLİ RÜYASI GÖRÜYOR!

Artan terör ve gelen şehit haberleri sebebiyle siyasete hiç giresim yoktu ama birilerinin bu hengâmede bile siyaset ve reklam peşinde koşuyor olması inanın kanıma dokundu

MİLLET GÖZYAŞI DÖKÜYOR BAZILARI MİLLETVEKİLİ RÜYASI GÖRÜYOR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Artan terör ve gelen şehit haberleri sebebiyle siyasete hiç giresim yoktu ama birilerinin bu hengâmede bile siyaset ve reklam peşinde koşuyor olması inanın kanıma dokundu. Kendimi tutamadım ve sonuçta içimi satırlara dökeyim dedim.

Malum son günlerde içimiz kan ağlıyor. Şehit haberleri birbiri ardınca geliyor. Milli maça bile sevinemedik. Herkesin gündeminde terör ve hain saldırılar var.

Ama birilerinin gündeminde ise varsa yoksa milletvekili olma hayali, varsa yoksa reklam ve kendini öne çıkarma gayreti…

Adamın içini milletvekili olmak heyecanı kaplamış ya durur mu artık. Ülke terörü konuşuyor adam kendini anlatıyor. Ülke şehitlerine ağlıyor ağıt yakıyor o, kendisi de şehrin kaderinde yıllarca var olduğu halde şehre ağıt yakıyor. Halk terör örgütünü lanetliyor o seçilmişleri, atanmışları lanetliyor. Millet ortak çözüm arıyor o “ben gelirsem her şey düzelir” megolanisini oynuyor.

Her dönem iktidar olmasına rağmen ağlama duvarı suretinde halkın karşısına çıkan şeker insan zannediyor ki halktan beğeni alıyor. Kendinin de suç ortağı olduğu olumsuzlukları anlatınca zannediyor ki kendisine aferinler yağıyor. Kişi ve kurumları şikâyet edince zannediyor ve kendi kahraman oluyor.

Hayır, dostlar, siyaset de bir yere kadar. Gelişen teknoloji ile mazeret göstererek bir programı iptal etmek bir mail ve telefon  mesajı atmak kadar kolay. Kaldı ki sizin de tam olarak kendinizi ifade etmenize engel bir gündü o gün. Gazetecilerin bir gözü sizde bir gözü de telefonlarındaki haber sitelerindeydi. Bunlar yol kazası ile izah edilemeyecek kadar fahiş hatalar.

Bizden söylemesi…