PKK'NIN TUNCELİ DENEMESİ

Devlet ile PKK çatışmasında devletçi bir safta gözükmemek, devlet ve Milletin eleştiri üslubunu benimsememek emperyalist tekniklerle gerçekleri gizlemeye &

PKK'NIN TUNCELİ DENEMESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Devlet ile PKK çatışmasında devletçi bir safta gözükmemek, devlet ve Milletin eleştiri üslubunu benimsememek; emperyalist tekniklerle gerçekleri gizlemeye çalışmak ihanetin adıdır.

 

PKK, Anayasa ile kurulan demokrasi düzenini veya temel hak ve hürriyetlerini ortadan kaldırma yönelik saldırılarına devam ederken, aziz millet “PKK silahı bırakmalı” sözlerine artık gülmeye başladı.

 

Evet PKK sorunu kangren hale gelirken, habis yara bir türlü temizlenemiyor.

 

Bu kanlı ihanet şebekesine karşı acilen köklü mücadele yapılmalıdır. Bunun adı “OLAĞANÜSTÜ HAL” olmalıdır.

 

Tunceli’de yaşanan hadise bir kez daha gösterdi ki, terör kendi metodu ile çözülür. Şehirlerde pervasızca Sicilya mafyası gibi yapılan eylemler artık “OLAĞANÜSTÜHAL” in kaçınılmaz olduğunu gösteriyor.

 

Tunceli de ki hadise ülke insanını bin kere derinden düşündürüyor.

 

Bakınız, Doğu ve Güneydoğu da yaşanan olaylara tepki vermeyen Tunceli insanı PKK nın ölüme gönderdiği iki militanla Tunceli de ki sessizliği bozmaya çalıştı.

 

Doğu ve Güneydoğu ‘da kepenkler kapatılıp şehir eylemleri yapılırken, Tunceli’nin sessizliğini hazım edemeyen PKK, iki militanının açık hedef ederek halka iki PKK’lının ölümü izleterek, mazlum rollünü kapmaya çalıştı.

 

Gazetecilerin gözleri önünde canlı, canlı iki PKK lının öldürülmesiyle, hem bölge halkına, hem de küresel güçlere verilen mesaj, aziz milletin dikkatinden kaçmadı.

 

Şehit cenazelerinde ailelerin sitemini göze alan PKK, bu kez iki PKK militanın öldürülmesi üzerinden bölge halkının sitemini tüm Dünya ya duyurarak, haklı mücadele içinde olduğunu deklare ederek bir deneme yaptı.

 

Soruyorum? Şimdi, PKK ile Türk devleti arasında ki ,diyalogcu vaizler, nerede?

 

Hani Diyalogunuz, hani diyalogcularınız?

 

Şimdi kimse ortalarda yok. Akan kan durmuyor.!

 

Her şey unutuldu. Kimin kime taraf olduğunu tarih unutmuyor.

 

Hiç unutmadı, unutmayacak. İhanet edeni de unutmadı, oyunlara karşı duranı da…

 

Demekti, diyalog falan kalmadı. Tek yol, terörü kendi metodu ile çözmekmiş.

 

PKK akıttığı kana Kürt sorunu diyerek, inkar politikasına devam ederken, öldürülen PKK militanlarının Müslüman mezarlığına gömüldüğünü herkes biliyor. Müslüman Kürtlerin TC’ye karşı mücadele verdiğini açıklayan PKK nın üst düzey yetkilisi olan Mustafa Karasu’ya şunu sormak lazım.

 

Hristiyan ve Yahudilerle neden ittifak halindesiniz? Madem siz ölünce Müslüman mezarlığına gömüleceğim diyorsunuz! Neden ? Hristiyan ve Yahudi mezarlığına gömülecek olanlarla ittifak ediyorsunuz?

 

ABD UYARDI …

 

ABD Türkiye de bulunan vatandaşları için yazılı açıklama yaparak, “Amerikan vatandaşlarına gösterilerden ve geniş kabalıklardan uzak durmalarını güçlü bir şekilde teşvik ediyoruz. Bu gösteriler barışçıl niyetli olsa dahi agresifleşebilir ve şiddete dönebilir” uyarısında bulundu.

Kişisel güvenliğin artırılması tavsiyesinde bulunulan açıklamada, Türkiye’nin güneydoğusundaki Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Şırnak, Dıyarbakır, Van, Siirt, Muş, Mardin, Batman, Bingöl, Tunceli, Hakkari, Bitlis ve Elazığ şehirlerine seyahat kısıtlamalarının sürdürüleceği vurgulandı ve “Elçilik, Amerikan vatandaşlarının Suriye sınırına yakın bölgelerden uzak durmalarını güçlü bir şekilde tavsiye etmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

Evet, görünen o ki, Türkiye, ABD yapımı PKK ve IŞİD terörüyle yine çatışma ortamının tuzağına çekiliyor. Allah CC. Yar ve yardımcımız olsun.

 Selam ve Dua ile…