KÜRT SİYASETÇİLERİN DOKUNULMAZLIK ZIRHI KALDIRILMALI

Uluslararası işbirlikçiler ve yerel aktörler tarafından  parlatılan HDP eş genel Başkanı Demirtaş vatandaşa silahlanın çağrısı yaptı

KÜRT SİYASETÇİLERİN DOKUNULMAZLIK ZIRHI KALDIRILMALI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uluslararası işbirlikçiler ve yerel aktörler tarafından  parlatılan HDP eş genel Başkanı Demirtaş vatandaşa silahlanın çağrısı yaptı.

Ak Parti kanadı operasyonların devam edeceğini ancak çözüm sürecine kaldığı yerden devam edileceği mesajları verdi. 

Peki, kardeşliğimize tetik çekip gölge düşürenlere karşı nasıl çözüm süreci devam edecek anlamış değilim.

Aziz  millet 1990 yıllarda olduğu gibi yine huzursuz, yine tedirgin.

Çözüm süreci devam ederken iyi gitmeyen ne oldu da,PKK yine sahne aldı?

Özetle: Sürecin Katili PKK dır.

HDP kravatının bir ucu Kandilde, bir diğer ucu ise İmranlı’dadır.

Kayıp eden  yine kürt halkı oldu.

Geçtiğimiz gün Diyarbakır da ticaret yapan bir iş adamı ile karşılaştım. Şehrin en önemli alış veriş merkezlerinde in-cin top oynuyor. Kimse sokağa çıkmıyor. Ödemelerimizin günü geldi. Kasamızda para yok. PKK nın şehir milisleri aylık vergi almaya geliyor, çocuklarımızı zorla dağa götürmek için tehditler geliyor diyerek yakındı.

PKK nın akıtmaya çalıştığı kan ve göz yaşında, en çok zararı Kürt halkı çekiyor.

Evet dava Kürt meselesi ise, bu zulüm niye?

PKK zulmünü sürdürse de, Bizim Kürt kardeşliğimize kimse gölge düşüremez. PKK nın dış güçlerin kuklası olduğunu bölge halkı daha iyi öğrenmeye başladı.

Ancak, Bölge halkı  7 Haziran seçimlerinde Ak Partiye inat HDP yi tercih ettiler. Çünkü HDP nin Türkiyeleşme söylemlerine bölge halkı tamamen inanmıştı.

 PKK’nın Marksist, Leninist ideoloji ekseninde geliştirilmiş saldırganlığı devam ederken, Türkiye Cumhuriyeti kudretli ve güçlü olduğunu bir kez daha göstererek haddini aşanlara haddini bildirdi.

Kürt entelektüeller, aktivistler, eskiden terörist addedilenler ülkeye döndü, siyasette, kültürde, sanatta yerini aldı. Kürt kimliği, milliyetçiliği, eskiden nefes aldırılmazken en önemli tartışma noktası haline geldi.

PKK hdigera neyin peşinde?

Peki ya, Kürt siyasetçileri. Bunlara ne demeli.?

 Palazlanan ve savaşlardan itibar elde eden Kürt siyasetçilerin dokunulmazlık zırhı kaldırılmalı. Herkes edebiyle  siyaset yapmayı öğrenmeli. Öğrenmek istemeyenlere İmranlıda yer çok.

Kalın Selam ve Dua ile.