Galibiyet hasreti bitsin artık!

Bordo-Beyazlı ekibimizde, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde ilk galibiyetini almak için sahada olacak

Galibiyet hasreti bitsin artık!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 1. Lig’in 16. Haftası’nda BB. Erzurumspor’u konuk edecek. Uzun süredir galibiyete hasret olan Bordo-Beyazlı ekibimizde, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’la ilk 3 puanını almak için sahada olacak.

Tüm hesapların galibiyet üzerine kurulu olduğu Bordo-Beyazlı ekibimizde, Mertan Caner Öztürk haricinde eksik yada cezalı futbolcu bulunmuyor.

Maçın son çalışmasını bugün kendi tesislerinde yapacak olan temsilcimiz kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak.

3. RESMİ RANDEVU 

1969 yılında profesyonel liglerde mücadele etmeye başlayan Erzurumspor son olarak 2016-2017 sezonunda Spor Toto 2. Lig Play-Off finalinde Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek TFF 1. Lig'e yükseldi.

 Pazar günü 3. randevularına çıkacak olan takımlar son olarak 2001-2002 sezonunda 2. Lig A Katagorisi’nde birbirlerine rakip oldular. Erzurum’da oynanan ilk maç 1-1 sonuçlanmış, ikinci maçı ise Elazığspor 3-1 kazanmıştı.

İki takım arasından sezon başı Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan dostluk maçını ise temsilcimiz 3-1’lik skorla kazanmıştı.

 

AYRILDIKTAN SONRA İLK KEZ ELAZIĞ’DA!

Sezona Elazığspor başında başlayan ve 10. Haftada oynanan Gazişehir Gaziantep FK maçı sonrası görevine son verilen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, daha sonra BB. Erzurumspor’un başına geçti. Genç teknik adam sözleşmesi feshedildikten sonra ilk kez BB. Erzurumspor’un başında Elazığ’a gelecek.

 

3 FUTBOLCU SINIRDA

Temsilcimiz Elazığspor’da zorlu maç öncesinde 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Stoper Erman Bulucu, ön libero Elmar Bjarnason ve ön libero Alpaslan Öztürk bu maçta sarı kart görmeleri halinde ilk devrenin son maçında deplasmanda oynanacak İstanbulspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.

 

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı Temsilcimizin Pazar günü oynanacak olan maça; Soner Şahin, Serkan Kurtuluş, Mehmet Yiğit, Sezgin Coşkun, Onur Güney, Kadir Bekmezci (Alpaslan Öztürk), Bjarnason, Sarpong, Tatos, Tom ve Ahmet Aras onbiriyle çıkması bekleniyor.

17 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Emre Malok’un düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Sports HD Max 1’den canlı yayınla izleyiciye ulaştırılacak.