Gakgoş'un kritik 5 haftası!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, Spor Toto 1. Lig'de milli aranın ardından 5 önemli müsabakaya çıkacak ve ligin ilk yarısını tamamlayacak

Gakgoş'un kritik 5 haftası!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Hiç şüphesiz tarihinin en sıkıntılı dönemlerini geçiren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’u birbirinden kritik 5 maç bekliyor. Geride kalan 12 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 10 puanla 17. sırada bulunan Bordo-Beyazlı ekibimiz, ilk yarının sonuna kadar 3 deplasman, 2 de iç saha maçına çıkacak.

OSMANLISPOR ÖZKÖYLÜ’YLE YÜKSELİŞ İSTİYOR!

Son olarak sahasında Eskişehirspor’u yenerek moral bulan Bordo-Beyazlı ekibimiz, liglere verilen Milli aranın ardından Osmanlıspor’un konuğu olacak. Geçtiğimiz sezon süper ligden düşen ve alınan kötü sonuçların ardından Mustafa Reşit Akçay’la yollarını ayırıp, takımın başına Osman Özköylü’yü getiren Başkent ekibi, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta İstanbulspor’u 1-0 yendi. Özköylü yönetimindeki Osmanlıspor karşısında Bordo-Beyazlı ekibimizin performansı merak konusu.

İSTANBULSPOR DİŞİMİZE GÖRE!

Bordo-Beyazlı ekibimiz ligin 14. haftasında sahasında İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak. Sezona oldukça kötü başlayan ve Bordo-Beyazlı ekibimizle sıralamada oldukça yakın olan İstanbulspor karşısında Elazığspor’un taraftar desteğiyle iç sahada kazanması bekleniyor.

ÜMRANİYESPOR İSTİKRARSIZ!

Sezon başından bu yana aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çeken ve son haftalarda yükselişe geçen İstanbul ekibi, TY Elazığspor’u 15. haftada sahasında konuk edecek.

AFJET AFYON MAÇI DÖNÜM OLABİLİR!

Bu sezon Spor Toto 1. Lig’e yükselen Afyon ekibi, son haftalarda aldığı kritik mağlubiyetlerle dikkat çekiyor. 11 puanı bulunan Afjet Afyonspor karşısında Bordo-Beyazlı ekibimizin puan almaması içten bile değil.

ALTAY’LA DEVREYE GİRİYORUZ

Bordo-Beyazlı ekibimiz ilk yarının son haftasında Türk Futbolu’nun köklü takımlarından Altay’ı ağırlayacak. Bu sezon 1. Lig’e yükselen Ege temsilcisi, bir türlü aradığı ritmi yakalayamadı. Ligin 12. Haftası sonunda gol kralı olan Marco Paixao’yu kadrosunda bulunduran Altay karşısında Bordo-Beyazlı ekibimizin seyirci desteğiyle sahadan galip ayrılması bekleniyor.