Gakgoş'un konuğu Bolu beyi!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, Spor Toto 1. Lig'in 2. Haftası'nda Boluspor'u konuk edecek

Gakgoş'un konuğu Bolu beyi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 2. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un konuğu Boluspor olacak. Spor Toto 1. Lig’e deplasmanda Adanaspor karşısında aldığı beraberlikle start veren temsilcimiz, Boluspor karşısında da puanlar için sahada olacak. İskelet kadrosunu büyük ölçüde koruyan ve zirve yarışının içinde sürekli olan Boluspor da, Elazığ’a galibiyet için geliyor. Zorlu maçın son çalışmasını dün kendi tesislerinde yaparak kampa giren Elazığspor’da, Ömer Yıldız haricinde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

 

BOLUSPOR'LA 15. RANDEVU

 İlk kez 1979-1980 Futbol Sezonunda Türkiye 2. Ligi Beyaz Grup’ta karşı karşıya gelen iki takım yarın 15. kez karşı karşıya geliyorlar. 

İki takımın rekabetinde 15. randevu öncesinde geride kalan 14 maçta rakibine karşı 4 galibiyet alan temsilcimiz 6 maçta ise mağlup oldu. İki takım arasındaki 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Atılan gollerde ise Boluspor 19-10 üstün durumda. 

Son olarak geçen sezonun 30. haftasında Bolu’da karşı karşıya gelen iki takım arasındaki maçı ev sahibi Boluspor Melih Okutan’ın attığı gollerle 2-0 kazanmıştı.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Boluspor karşısına; Ahmet Doğan, Adem Alkaşi, Ali Fırat, Mehmet Yiğit, Emre, Bjarnason, Bagayoko, Kadir Taşoğlu, Tatos, Eren ve Ahmet Aras onbiriyle çıkması bekleniyor. 17 Ağustos Cuma günü saat 19.15’te Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve Adana Bölgesi A Klasman Hakemİ Caner Ak’ın düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Max 1’den canlı olarak yayınlanacak.