GAKGOŞ FIRSAT TEPTİ!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, Balıkesirspor Baltok ile Tom'un penaltı kaçırdığı maçta 1-1 berabere kaldı

GAKGOŞ FIRSAT TEPTİ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 22. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, Balıkesirspor Baltok ile karşı karşıya geldi. 17 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’te Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve Adana Bölgesi A Klasman Hakemi Caner Ak’ın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Ahmet Sabri, Orhan, Murat Akça, Sezgin, Canberk, Bjarnason, Alpaslan, Tatos, Halil İbrahim, Tom ve Diarra onbiriyle çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçta ev sahibi ekip 35. dakikada Otoo ile gol çok yaklaşırken sonuç alamadı. Bu pozisyonun bir dakika akabinde sol kanattan yapılan ortada Bülent Cevahir’in kaleciye göğüs pasında araya Diarra girdi ancak yakın mesafeden vuruşu kalecide kaldı.

Golsüz geçen ilk yarının ardından Balıkesirspor Baltok ikinci yarıya adeta golle başladı. 47. dakikada Nizamettin’in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen Abdülkadir şık bir kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi. Golden sonra Bordo-Beyazlı ekibimizde Teknik Direktör Kalpar oyuncu değişikliğine giderek Halil İbrahim’in yerine Mertan’ı, Tatos’un yerine Ioan Hora’yı sahaya sürdü. Oyuncu değişikliklerinin ardından rakip yarı sahada daha fazla görünen temsilcimiz 76’da eşitliği yakaladı. Ioan Hora’nın ceza sahası dışından şutunda kaleciden dönen topu Diarra boş ağlara gönderdi ve skora denge geldi. Mücadelenin 86. Dakikasında Bordo-Beyazlı ekibimiz öne geçme fırsatı yakaladı.

Oyuna sonradan dahil olan Muhammed İldiz ceza sahası içinden Oğuzhan’ın müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltıya hükmetti. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Tom, meşin yuvarlağı kaleci Vukovic’e nişanlayınca Elazığspor öne geçme fırsatını kaçırdı. Kalan kısa sürede başka tehlike oluşmayınca mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Bordo-Beyazlı ekibimiz puanını 31’e, Balıkesirspor Baltok 30’a yükseltti. Temsilcimiz Spor Toto 1. Lig’in 23. Haftası’nda Çarşamba günü Akın Çorap Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.