Gakgoş, Başkent'te çıkış arayacak!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 12. Haftası'nda Elazığspor, Ankara Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak

Gakgoş, Başkent'te çıkış arayacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 12. Haftası’nda Ankara Demirspor’un konuğu olacak. Ligde son 5 maçında 1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak alt sıralara hapis olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, Ankara Demirspor karşısında puan ya da puanlar hedefliyor. Zorlu müsabaka öncesi Elazığspor’da önemli eksikler de göze çarpıyor.

7 EKSİK!

Kadir Bekmezci kart cezası, Kadir Taşoğlu, Salih Polatdemir, Tufan Kelleci, Ömer Yıldız, Eren Çinkılınç ve Ahmet Burak Solakel ise sakatlıkları nedeniyle Ankara’ya götürülmediler. Son antrenmanda takımdan ayrı çalışan İzzet Topatar ile Onur Alsu ise kafilede yer aldı.

5. RANDEVU!

Temsilcimiz, 1932 yılında kurulan rakibi ile daha önce 4 resmi maça çıktı. 1998-99 Sezonu’nda TFF Lig B 5. Klasman Grubu’nda oynanan maçlar ile 2012-2013 Sezonu’nda Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan karşılaşmaların tamamı temsilcimizin galibiyetleri ile sona erdi. Rakip filelere 9 gol bırakan Bordo-Beyazlılar, kalesinde ise 4 gol gördü.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Ankara Demirspor karşısına; Ahmet Doğan, Murathan, Yiğitcan, Onur, Hebat, Murat Ceylan, Selim Enes, Serdar, Cihan, Cengizhan ve Fırat Sefa onbiriyle çıkması bekleniyor.

10 Kasım Pazar günü saat 13.30’da TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda oynanacak olan maçı Amasya Bölgesi Klasman Hakemi Bilal Köseoğlu yönetecek.