Gakgoş Antep'te teselli arayacak!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, Milli maç arasına moralli girmek için Gaziantepspor deplasmanında galibiyet hedefliyor

Gakgoş Antep'te teselli arayacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 28. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, yarın Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın son çalışmasını yarın bu kentte gerçekleştiren temsilcimiz kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 18 futbolcuyla Gaziantep’e giden Bordo-Beyazlı ekibimizde Canberk ve Orhan Şam sakatlıkları, Tom ve Murat Akça cezaları nedeniyle yarın sahada olamayacak. Play-off hattından kopmama adına temsilcimizin kazanmaktan başka çaresi yok. Küme düşmesi matematiksel olarak garanti olan Gaziantepspor ise Samsunspor maçında olduğu gibi TY Elazığspor karşısında da sürpriz arıyor.

21. RANDEVU

Elazığspor, bugüne kadar rakibiyle çeşitli liglerde 20 kez karşı karşıya geldi. Bordo Beyazlılar oynadığı 19 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Geride kalan maçlarda temsilcimiz rakip kaleye 17 gol gönderirken, kalesinde ise 34 gole engel olamadı. TY Elazığspor ile Gaziantepspor arasında son olarak ligin ilk yarısında oynanan maçı temsilcimiz 2-0 kazanmıştı.

 

MUHTEMEL ONBİR

Temsilcimizin Gaziantepspor karşısına; Ahmet Sabri, Serkan Kurtuluş, Mehmet Yiğit, Sezgin Coşkun, Emre Öztürk, Bjarnason, Alpaslan, Tatos, Hora, Mertan ve Diarra onbiriyle çıkması bekleniyor.

17 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te Gaziantep Stadyumu’nda oynanacak olan ve İzmir Bölgesi A Klasman Hakemi Yiğit Arslan’ın düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Sports HD Max 2’den canlı yayınla ekranlara getirilecek.