Gakgoş 18 futbolcuyla gitti!

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Gaziantep seferi öncesi yaptığı açıklamada zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, kazanmak istediklerini belirtti

Gakgoş 18 futbolcuyla gitti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 28. Haftası’nda deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Tetiş Yapı Elazığspor, bu karşılaşma için dün öğlen sonu kulüp otobüsüyle yola çıktı.

“BU TÜR MAÇLARI KAZANMAK GEREKİR”

Harekat öncesi Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, açıklamalarda bulundu. Kolay denilen maçların zor geçtiğine dikkat çeken Kalpar, “Bizim açımızdan önemli bir maç. Zor bir maç. Buradan alınacak iyi bir netice, bundan sonraki Milli maç arasından sonra oynanacak olan Manisaspor maçına olumlu yansıyacak. Bu iki maçı kazandığımız takdirde inanıyorum ki Bolu’ya iyi bir şekilde gideceğiz. Orada play-offa kalma gibi bir final maçımız olacak. Ama öncelikle bu tür maçları kazanmak gerekir. İnşallah kazanırız” dedi.

Geçen akşam yönetim tarafından yapılan bir maçlık prim ödemesinin takım üzerinde çok büyük bir etkisi olmadığını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “İçerde halen daha 2 prim var. Ekonomik yönden kulüp sıkıntı içerisinde. İster istemez sıkıntılar devam ediyor. Bu sıkıntıları aşmak gerekir diye düşünüyorum. Biz şu anda onu düşünecek durumda değiliz. Önümüzdeki maçı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

ALPASLAN: “PLAY-OFF OYNAMAYI ÇOK İSTİYORUZ”

Elazığspor’un tecrübeli ön liberosu Alpaslan Öztürk ise, “Çok zor bir maç. Çünkü Gaziantepspor’un kaybedecek hiçbir şeyi kalmadı. Bizim kazanabileceğimiz çok şey var. Hafta içi yaşamış olduğumuz olumsuzluklar, elektriğimiz kesildi vs. Bunlar ister istemez bizi olumsuz etkiledi. Bir 3 puan bunları unutturmazsa da biraz hafifletir diye düşünüyorum. Bizim asıl hedefimiz zaten play-off. Play-Off oynamayı çok istiyoruz. Gerçekten çok istiyorsak bu maçı almamız lazım. Kazanırsak hedefimize doğru yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KADRODA 18 FUTBOLCU VAR

Elazığspor’da Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar’ın takdiriyle kafilede 18 futbolcu yer aldı. Cezalı oyuncular Murat Akça ile Tom'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Orhan Şam ve Canberk Dilaver Gaziantep'e götürülmediler. Ahmet Aras da Kalpar’ın takdiriyle Gaziantep kafilesinde yer almadı. Tetiş Yapı Elazığspor’un Gaziantepspor karşılaşması maç kafilesinde şu isimler yer alıyor;

Soner Şahin, Ahmet Sabri Fener, Mehmet Yiğit, Sezgin Coşkun, Ali Fırat Okur, Adem Alkaşi, Serkan Kurtuluş, Emre Öztürk, Alpaslan Öztürk, Andreas Tatos, Kadir Bekmezci, Muhamed İldiz, Elmar Bjarnason, Jeffrey Sarpong, Halil İbrahim Pekşen, İoan Hora, Mertan Caner Öztürk ve Lamine Diarra.