Gakgoş 11 dakikada tuş!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, ilk yarısını golsüz eşitlikle tamamladığı maçta Ankara Demirspor'a 3-0 yenildi

Gakgoş 11 dakikada tuş!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 12. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor deplasmanda Ankara Demirspor’la karşılaştı.

10 Kasım Pazar günü saat 13.30’da TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda oynanan ve Amasya Bölgesi Klasman Hakemi Bilal Köseoğlu’nun yönettiği maça temsilcimiz; Ahmet Doğan, Murathan, Muhammed, Yiğitcan, Hebat, M. Ceylan, Cihan, Selim Enes, Cengizhan, Serdar ve Fırat Sefa onbiriyle çıktı. Başa baş geçen ilk yarı da her iki takımda gol yollarında etkisiz kalınca ilk 45 dakika 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

11 DAKİKADA 3 GOL!

Sezon başından bu yana üst üste gol yeme problemi yaşayan Elazığspor, Ankara Demirspor karşısında da bu probleme dur diyemedi. 47. dakikada Tahir Babaoğlu’nun golü ile geriye düşen temsilcimiz, 51’de Serdar Eylik’in golüne engel olamayınca 2 farklı mağlup duruma düştü. 56. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Tahir, durumu 3-0 yaptı. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele 3-0 Ankara Demirspor galibiyetiyle sonuçlandı. Galibiyet hasretini 6 maça çıkaran Bordo-Beyazlılar, 13. haftada Sivas Belediyespor’la evinde karşı karşıya gelecekler.