Futbolculardan Boluspor maçı değerlendirmesi

Elazığspor takım kaptanı Mehmet Yiğit ve genç oyuncular Kadir Taşoğlu ile Eren Çinkılınç, Boluspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Futbolculardan Boluspor maçı değerlendirmesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Boluspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerimde sürdüren Elazığspor’da, kaptan Mehmet Yiğit, Kadir Taşoğlu ve Eren Çinkılınç, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Adanaspor maçında oynadıkları oyunun takıma olumlu yansıdığını ifade eden Elazığspor kaptanı Mehmet Yiğit, “Önümüzde bir Boluspor maçı var. Ligin iyi takımlarından birisi. Bizim transfer yasağımız devam ediyor ama eldeki oyuncularla elimizden geleni yapacağız. Taraftarları yanımızda görmek istiyoruz. Lig zor geçecek bizim açımızdan. Güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Taraftarı da yanımızda görmek istiyoruz. İyi bir maç izlettireceğiz inşallah. Biz elimizden geleni yapacağız, sonrasını Allah’a bırakacağız” dedi.

Elazığspor formasının kolay olmadığını vurgulayan tecrübeli kaptan, “Genç oyuncularımız çalışıyor, elinden geleni yapıyor. Yeter mi? Bana göre yetmez. Çünkü bu şehirde beklentiler yüksek onlardan. Biz onlara, onlarda bize yardımcı olacaklar ve hep birlikte kazanacağız. İyi çocuklar zaten aslan gibi de çalışıyorlar. Önümüzdeki maçlarda da şans bulacaklardır. İyi oynadıkları sürece Elazığspor onlardan faydalanacaktır” diye konuştu.

Adanaspor maçındaki performansıyla taraftarların takdirini kazanan genç oyuncu Kadir Taşoğlu, “İlk defa açık pozisyonda oynadım. Takımda bence gayet iyiydi. İnşallah güvenlerini boşa çıkarmam. Lig zorlu bir lig. Transfer yasağımız var. İnşallah iyi olacak. Her mevkide oynarım ama bazılarında yeterli olmam diye düşünüyorum. Elimizden geleni yapacağız. İnşallah bu haftaki maçı 3 puanla tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

Yine takımın gelecek ümitlerinden Eren Çinkılınç, “Adanaspor karşısında elimizden geleni yapmaya çalıştık. Allah’a şükür 1 puan aldık. 3 puana da yakındık. İnşallah Boluspor maçında 3 puanı alacağız. İnşallah bizde oynaya oynaya tecrübeleneceğiz. Elazığ çocuğu olarak büyük bir fırsat bizim için. İnşallah kendimizi gösterebiliriz. Elazığspor için her zaman, her şeyi vermeye hazırız. Bolu maçında da taraftarlarımıza güveniyoruz inşallah gelecekler. Elazığspor inşallah en güzel yerlerde olacak” şeklinde konuştu.