Futbolcular: 'Ligde kalacağız!'

Bordo-Beyazlı ekibimizde golsüz beraberlikle sonuçlanan Bayburt Özel İdarespor maçı sonrası Eren Çinkılınç ve Ömer Yıldız açıklamalarda bulundu

Futbolcular: 'Ligde kalacağız!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 18. Haftası’nda sahasında karşılaştığı Bayburt Özel İdarespor’la 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, maç sonu kaçan 2 puanının üzüntüsü vardı. Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran takımın tecrübeli oyuncuları Eren Çinkılınç ve Ömer Yıldız, Elazığspor’un ligde kalacağını ifade ettiler.

EREN: “BU TAKIM LİGİ GÜZEL BİR YERDE BİTİRECEK”

Sakatlığını atlatan ve yeniden formasına kavuşan başarılı kanat oyuncusu Eren Çinkılınç, “Maçı kazanmak için çıkmıştık ve mücadele ettik. Olmadı ama lig de bitmedi. Biz bu ligde kalacağız inşallah. Güzel bir noktada bitireceğiz inşallah. Hocamız da bize gerekli şeyleri her zaman söylüyor. Gerçekten bir öğretmen gibi. İnşallah bu takım ligi güzel bir yerde bitirecek. Sakatlığımı atlattıktan sonra her maç kendimi daha iyi hissediyorum. Zor bir sakatlık süreci geçirdim, ayağım kırıldı. Allah’a şükür ki atlattım. Allah kimseye göstermesin, ben de inşallah bir daha yaşamam” dedi.

ÖMER: “ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM”

Takımın forvet oyuncusu Ömer Yıldız ise, “Devre arası kampını oldukça güzel geçirdik. Bunun üstüne güzel bir galibiyet almak istiyorduk ama olmadı. Futbolda bunlar var her zaman iyi oynasan bile kazanamıyorsun. Biz bugün kazanmak istiyorduk ama olmadı. 1 puana üzülüyoruz. Bundan sonraki her maçımıza puan ya da puanlar için çıkacağız. Elazığ halkı bundan emin olsun. Elimizden geleni yapacağız. Herkesin desteğini bekliyoruz. Ligi ortalarda bitirmek istiyoruz. Baskı hissetmiyorum üzerimde. Elazığlı olmamız nedeniyle insanlar bizden çok daha fazlasını bekliyor. Bunun bilincindeyim ve onun için çalışıyorum. 1.5 yılım sakatlıkla geçti benim. Çapraz bağlarım kopmuştu. Onu telafi etmek için çok çalışıyorum. Bundan herkes emin olabilir. Elimden geldiğince sahada varlığımı göstermek istiyorum” ifadelerini kullandı.