Futbolcular Balıkesir'e umutlu gidiyor

Elazığspor'un tecrübeli stoperi Sezgin Coşkun ile kaleci Ahmet Sabri Fener, dün gerçekleştirilen antrenman öncesi açıklamalarda bulundu

Futbolcular Balıkesir'e umutlu gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Son 3 haftada iyi futbol oynamaya başladıklarını ifade eden tecrübeli stoper Sezgin Coşkun, “Altınordu maçında biraz şanssızlığımız vardı ama Eskişehirspor, Ankaragücü ve Denizlispor maçlarında istediklerimizi sahaya yansıttık. Önümüzde play-off şansımızı devam ettirme adına çok önemli bir Balıkesirspor maçı var. Onlarda üstlerden kopmamak için kazanmak isteyeceklerdir. Bizde ufakta olsa bir ivme yakaladık ve devam ettirmemiz lazım. Zorlu bir sürece gireceğiz, bunlar bizim ligdeki durumumuzu belirleyecek. Milli maç arasına kadar isteğimizi yerine getirmek istiyoruz. Balıkesir engelini aşıp içeride Giresun maçına moralli hazırlanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Genç file bekçisi Ahmet Sabri Fener ise, “Üç haftadır iyi bir gidişatımız var. Bu iyi gidişatın anlam kazanması için Balıkesirspor deplasmanından puanlarla döneceğimize inanıyorum. Yenilmezsek bu serimizi devam ettirmek istiyoruz. Denizlispor maçında bana fazla iş düşmedi. Takımımız savunma olarak gayet iyiydi. İnşallah bu önümüzdeki maçlara da yansır. Oynadığımız maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Takdir seyircimizin” ifadelerini kullandı.