Futbolcu ve Patenciler Lösemili Çocuklar Haftası İçin Maske Taktı

Nisa Yılmaz/ LÖSEV Elazığ İl Temsilcisi Ayşe Kavak, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Futbolcu ve Patenciler Lösemili Çocuklar Haftası İçin Maske Taktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da etkinliklerle kutlanıyor. İlk olarak Ahmet Aytar Meydanı’nda patenciler, lösemili çocuklar için maskelerini takarak birbirinden güzel gösteriler yaptı.

Pazar gününü oynanan Elazığspor-Uşakspor maçında futbolcular, maç öncesi lösemili çocuklar için maske taktı. Futbolcular ayrıca üzerinde “Maskemi takarım farkındalık yaratırım” yazılı LÖSEV brandası ile sahaya çıktı.

LÖSEV İl Temsilcisi Kavak, lösemili çocuklar haftası için farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını ve oluşturmaya devam edeceklerini söyleyerek; “İlimizde birçok etkinlikle farkındalık yaratıp lösemili çocukların her zaman yanında olduğumuzu göstereceğiz. Lösemili çocuklar haftası, LÖSEV’in tüm  lösemili çocuklara armağan ettiği bir haftadır. Bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.