Forvete aday Batuhan Altıntaş!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, Tolgahan'ın ardından rotasını forvet transferine çevirdi

Forvete aday Batuhan Altıntaş!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala dış transferde atağa kalkan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, son olarak Giresunspor’da forma giyen forvet Batuhan Altıntaş’a kancayı taktı. Genç futbolcu ile temasa geçen temsilcimiz resmi teklifte bulunurken, gelecek olan cevaba göre hareket edecek.

Genç futbolcuya ayrıca Spor Toto 1. Lig’den bir çok takımın teklifte bulunduğu spor servisimize gelen bilgiler arasında.

1996 Kocaeli doğumlu olan Batuhan, Bursaspor altyapısında başlayan futbolculuk kariyerinde yıldızını Kasımpaşa’da parlattıktan sonra Almanya’nın köklü ekibi Hamburg’un dikkati çekti ve buraya transfer oldu. Hamburg’da forma şansı bulamayan Batuhan daha sonra Yeni Malatyaspor ve Giresunspor’da kiralık olarak forma giydi.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Yeni Malatyaspor’da görev yapan, ikinci yarıda ise Giresunspor’da oynayan 1.87 boyundaki golcü, toplam 12 lig, 3 Ziraat Türkiye Kupası maçında 1 gol attı.

22 yaşındaki oyuncu kariyeri boyunca ise 52 Bundesliga, Süper Lig, Spor Toto 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçında 52 maçta görev yaparak, 10 gol kaydetti.