FİYATLAR CEP YAKIYOR

FIRAT ÜNİVERSİTESİNİN YOĞUNLUĞUNDAN, FETHİ SEKİN ŞEHİR  HASTANESİNİN DE UZAKLIĞINDAN DOLAYI ÖZEL HASTANELERE YÖNELEN VATANDAŞLAR, SAĞLIK HİZMET ÜCRETLERİNİN  FAZLALIĞINDAN  YAKINIYORLAR

FİYATLAR CEP YAKIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

      Kamu ve üniversite hastanelerine değişik sebeplerle gitmeyip özel hastaneleri tercih eden vatandaşlar, muayene, tahlil ve görüntüleme hizmetlerinin pahalılığından dert yanıyorlar.

Aşırı yoğunluk yaşanmaması ve şehir merkezinde olması sebebiyle özel hastaneleri tercih eden vatandaşalar, verilen hizmetten memnun  kalsa da muayene katkı payı, tahlil ve röntgen ücretleri ile oldukça yüklü fark bedelleri ödediklerini ifade ederek, fiyatların aşağıya çekilmesini istiyorlar.

Birçok hastane  devletin resmi olarak ilan ettiği fark bedelinin çok üzerinde bir katılım bedeli talep ediyor. Her bir hastane kendi tarifesini kendi oluşturmuş durumda. Katılım payları değişkenlik gösterdiği gibi profesör doktor muayene ücretleri de 250 TL’ye kadar çıkabiliyor.

KAMUYA DÖNÜŞ

Özel hastanelerinin fiyat tarifelerinden yakınan vatandaşların ilk durağı Fırat Üniversitesi Hastanesi oluyor. Bu hastanenin de fiziki şartları ve polikliniklerdeki yoğunluk ve izdiham görüntüleri ve şikâyetleri de zaman zaman basında yer alıyor.

Devletin sağlık alanındaki reformlarını kısıtlı fiziki mekânları ile karşılamaya çalışan Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, bu sorunları çözmek için de yeni ek hizmet binaları yapma konusunda girişimlerini sürdürüyor.

FETHİ SEKİN HASTANESİ TERCİH EDİLİYOR

Özel hastanelerin yüksek fiyatları, Fırat Üniversitesi Hastanesinin de yoğunluğunu gören vatandaşlar, en son teknoloji ve tecrübeli uzman kadrosuyla bölgemize hizmet veren Fethi Sekin Şehir Hastanesini tercih ediyorlar.

Şehrin dört bir köşesinden trafiğe takılmadan ulaşma imkânı olan, park problemi ve sıra bekleme problemi olmayan Fethi Sekin Hastanesinin tercih edilme sebeplerinden en önemlisi ise hekim kadrosu başta olmak üzere tüm personelin hasta memnuniyetini en üst seviyede tutan hizmet anlayışı oluyor.

PROFESYONEL YÖNETİM

Şehir hastanesinin en önemli avantajlarından biri de randevu ve kayıt işlemlerinden, reçete oluşturulmasına kadar olan süreçlerin çok kısa bir sürede sonuçlandırılması ve bu konuda gereksiz zaman kaybının önüne geçilmiş olması. Sabah saatlerinde muayeneye giden vatandaşlar, öğlene kadar tüm tetkik işlemleri sonuçlanabiliyor ve reçetesini alarak hastaneden ayrılabiliyor.