FIRSATÇILARA SOYLU BİR TOKAT

FIRSATÇILARA SOYLU BİR TOKAT
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Depremden sonra halkımızın en çok şikayet ettiği konulardan biri de evden eve taşıma yapacak nakliyecilerin zor bulunması, bulunsa dahi fahiş fiyatların talep edilmesiydi.

İl dışından gelen taşıma ekipleri de çok sayıda taşınacak ev olması hasebiyle ihtiyaca cevap vermedi ve bu aksaklık sosyal medya başta olmak üzere birçok mecrada dile getirildi.

Afet koordinasyon merkezini en iyi yürütme kadar halkın duygu düşünce, beklenti ve aksayan yönlerin tespiti için de özel bir ekip görevlendiren İç İşleri Bakanı Süleyman soylu, bu konuda da önemli ve çok gerekli bir adım atarak jandarmaya ait 30 kamyonu halkımızın emrine verdi.

Bu adım bu konuca bir acizlik içinde düşen halkımızda büyük bir ferahlama oluşturduğu gibi şimdiye kadar fahiş fiyat talep eden taşıma şirketlerinin de normal fiyatlara dönmelerini sağladı.

Bakan Soylu, depremin ilk saatlerinden itibaren şehrimizde kalarak koordinasyonu sağlamakla birlikte Van’da yaşanan çığ faciasının oluştuğu bölgeye gidip incelemelerde bulundu ve şehrimize yeniden döndüğü anda da bu önemli talimatını verdi.

Depremin yaralarını devletin imkânlarıyla sarmak ve kolaylaştırmak ancak milletin adamlarının atacağı bir adımdı ve öyle oldu.

Halkın paralarıyla alınmış tankları ve uçakları, halkı öldürmek için üzerine süren alçak zihniyetle, askerin kamyonunu eşya taşımak için görevlendiren ulvi zihniyetin farkını hala daha görmeyenler için bu önemli bir fotoğraftır ve tarih bunu mutlaka kaydetmelidir.