Fırat Üniversitesi transferlere başladı

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de ilimizi temsil edecek olan Fırat Üniversitesi, iç transferde önemli sözleşmeler imzaladı

Fırat Üniversitesi transferlere başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda ilimizi Sürsürüspor’la birlikte temsil edecek olan Fırat Üniversitesi, transferde atağa kalktı.

İç transferde Selim Ahmet Genç, Kadir Topal, Mazlum Daşlık ve Yusuf Babat’la yeniden anlaşma sağlayan Bordo-Beyazlı ekip, dış transferde ise Kovancılarspor’dan Muhammed Ali Polat’ı renklerine bağladı. Transfere ilişkin olarak Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden; “Takımımız ilk dış transferini gerçekleştirdi. Geçen sezon Birevim Kovancılarspor forması giyen genç oyuncu Muhammed Ali Polat ile her konuda anlaşma sağlanmıştır. Muhammed Ali'ye hoş geldin diyor Bordo-Beyaz forma ile başarılar diliyoruz” açıklaması yapıldı.

LEVENT ÖZDEMİR DE FÜ’DE

!Uzun yıllar Elazığspor’da masörlük görevini başarıyla ifa eden masör Levent Özdemir de, Fırat Üniversitesi’yle anlaşma sağladı. Bu anlaşma da Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü sosyal medya hesabından; “Sportoto Bal Ligi'nde mücadele edecek takımımızda Masörlük görevine uzun yıllar Elazığspor da görev yapan tecrübeli isim Levent Özdemir getirilmiştir. Özdemir'e hoş geldin diyor başarılar diliyoruz” sözleriyle kamuoyuna duyuruldu.