Fırat Üniversitesi'nin sabrı taştı!

Spor Toto BAL 2. Grup erteleme maçında Pütürge Belediyespor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Harput Dibek Fırat Üniversitesi'nden, maç sonu sitem dolu bir açıklama geldi

Fırat Üniversitesi'nin sabrı taştı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ depremi nedeniyle Spor Toto Bal 2. Grup’ta Pütürge Belediyespor maçı ertelenen ve Çarşamba günü erteleme maçında rakibiyle deplasmanda karşılaşan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz HD Fırat Üniversitesi, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Maçın ardından temsilcimiz, resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayarak “art niyetli kararlarlar artık sabrımızı taşırmıştır” dedi.

“Herhalde yanlış anlaşıldık” başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Sezon başından bu yana hep sahada kalarak, kırmayarak ve kimseyi incitmeden mücadele etmeye çalıştığımız bal Ligi'nde görüyoruz ki maalesef bu tavırlar yanlış anlaşılmaktadır. Bugün benim diyen ilçelerin iki katı nüfusuna sahip bölgenin en eski ve köklü üniversitesi olan Fırat Üniversitesi’ni ve o üniversitenin Gençlik ve Spor Kulübü nü kimse bu şekilde ezemez. Yapılan atamalar, hakem tavırları ve verilen art niyetli kararlar artık sabrımızı taşırmıştır. Bir eğitim kurumuna yakışan şekil de yarışmaya elbetteki devam edeceğiz. Ancak mazisinde 2. Lig, 3. ligler olan köklü kulübümüzün hakkını bundan sonra daha sert ve kararlı şekilde arayacağımızı tüm kamuoyunun bilmesini isteriz. Pütürge’de yaşananlar bu ligin sadece sahada oynanmadığını bir kez daha ispatlamıştır. Bizde Harput Dibek Fırat Üniversitesi olarak bundan böyle oyunu kuralına göre oynayacağız!”