Fırat Üniversitesi 1. Lig'e yükseldi!

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun organize ettiği Futbol 2. Lig Grup müsabakaları Antalya'da yapıldı

Fırat Üniversitesi 1. Lig'e yükseldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Futbol 2. Lig grup müsabakalarına ilimizi temsilen Fırat Üniversitesi katıldı. 10-14 Aralık tarihleri arasında Antalya'da Belek’te gerçekleştirilen turnuvada takımımız C grubunda Ordu Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Batman Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi ile eşleşti.

Grubundaki ilk maçta Batman Üniversitesi’ni 7-1 gibi farklı bir skorla deviren Bordo-Beyazlı ekibimiz, ikinci maçında ise Ordu Üniversitesi’yle 3-3 berabere kaldı. Fırat Üniversitesi, 3. Maçta Gümüşhane Üniversitesi filelerine tam yarım düzine gol bırakarak final maçına çıkma hakkı kazandı. Bordo-Beyazlı ekibimiz final maçında karşılaştığı Celal Bayar Üniversitesi’ni de 3-0 yenerek C Grubu’nu şampiyonlukla tamamladı.

Fırat Üniversitesi Futbol Takımı, gelecek yıldan itibaren Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 1. Lig maçlarında ilimizi temsil edecek.

Elazığ Hakimiyet Gazetesi olarak başta antrenör Burak Apaydın olmak üzere, teknik heyeti ve futbolcuları kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.