FIRAT KÜTÜPHANESİ

FIRAT KÜTÜPHANESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi son yıllarda eğitim alanındaki başarılarına tesisleşme ve yeni binaları bünyesine katmakla da önemli bir gelişme ve büyüme trendini yakaladı.

Çok amaçlı spor salonu, mimarlık fakültesi binası, Tıp Fakültesi poliklinik binaları ve daha birçok yeni yapılar.

Bunlar içinde bir bina ve bir hizmet var ki öğrencilerin imdadına can suyu gibi yetişti. O hizmet ise öğrencilerin istedikleri kaynaklara ulaşma yanında sessiz ve çok ferah bir ortamda ders çalışmalarına imkan sağlayan yeni kütüphane binası.

24 saat açık olan ve zaman zaman öğrencilere değişik ikramların da yapıldığı bu nezih bina sebebiyle öğrenciler çok mutlu ve yarınlarından umutlu.

Verimli ders çalışma için her şey düşünülmüş bu yapıda. Öğrencilerin dikkat dağıtıcı olarak hiç bir unsurun yer almadığı bu nezih mekanı öğrencilere hediye eden Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbettin Demirbağ’a teşekkür ve dua ediyorlar öğrenciler.

Bu güzel hizmete gölge düşüren ve tamamen işletme zihniyetinden kaynaklanan iki sorunu da dile getiriyorlar öğrenciler.

Bu olumsuzlukların birincisi; kütüphanenin yeteri derecede ısınmaması, ikincisi ise lavabolarının periyodik olarak temizlenmemesi. Bazı görevlilerin kütüphane içinde terlikle gezmelerini ise kusurdan saymıyor, samimiyete veriyor öğrencilerimiz.