FHGC'DEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARINA ZİYARET

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı makamında ziyaret etti ve Başkan Şerifoğulları ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla istişarede bulundular.

FHGC'DEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARINA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ERDEM: BAŞKANIMIZ GÜZEL İŞLER YAPIYOR

Ziyaret sırasında Başkan Erdem, “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bazı istişareler yapmak istedik Sayın Başkanımız ile aynı zamanda ilin sorunları ile ilgili de görüş alışverişinde bulunacağız. Bundan sonra sık sık görüşmeye de başlarız Başkanımızla. Bizler de hem cemiyetimize hem de gazetelerimize Sayın Başkanımızı bekliyoruz. Başkanımız göreve geldiğinden beri güzel bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İyi hizmetler yapmaya başladı. Kendisinin daha iyi hizmetler yapacağına da inanıyoruz. Zaten görünün köy kılavuz istemez. Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetimiz adına kendisine başarılar dileriz” dedi.

“10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA İSTİŞARE YAPACAĞIZ”

Başkan Şerifoğulları,ise  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla istişare yapabilmek adına; FHGC Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretimize geldiler. Tabi biz basınla göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sürekli istişare halindeyiz. Basın bizim gözümüz kulağımız ve dilimiz. Vatandaşa yaptığımız hizmetleri anlatabilmek adına bizlerin vazgeçilmezi. Bizlerde istişare kültürü ve halkla iç içe yönetim kültürü hâkim. Katılımcı belediyeciliği önemsiyoruz. Bunun için basınımızla STK’lerimizle ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek şehrimizin sorunlarını çözmek adına istişarede bulunuyoruz” dedi.

 

“BEŞ YIL BOYUNCA TEMPOMUZ DEVAM EDECEK”

Sözlerine devam eden Başkan Şerifoğulları; “Bizler hızlı bir şekilde sahaya indik. Amacımız bu şehre hizmet. Basındaki arkadaşlarımız da bu şehre nasıl katkı sunarım düşüncesinde;  STK’lerimiz de kendi alanlarında öyle. Bizler de Belediye Başkanı olarak bu şehri daha müreffeh bir hale getirerek, bu şehri her yönden kalkınmasını sağlamak için gece gündüz yorulmadan çalışacağız. Beş yıl boyunca da bu tempomuz devam edecek. Bu şehre yapılan her bir yatırımın çok kıymetli olduğunu biliyoruz. İnşallah Rabbim bizi mahcup etmez. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel hizmetler ve yatırımlar sunmayı Rabbim bize nasip eder. İnşallah 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de şimdiden tebrik ediyoruz. O gün ile ilgili de istişarelerde bulunacağız. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.(Bülten Haber)