FHGC, 10 OCAK İÇİN BEKLENTİYİ YÜKSELTTİ

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem, FHGC'nin Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte henüz iki aydan fazla bir zaman olmasına rağmen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde güzel etkinlikler yapmak adına çalışmalara başladıklarını ifade ederek yazılı bir açıklama yaptı.

FHGC, 10 OCAK İÇİN BEKLENTİYİ YÜKSELTTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basının demokratik toplumların olmazsa olmazı olduğunu aktaran ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün meslektaşları için son derece önemli olduğunu kaydeden FHGC Başkanı Semih Erdem, “FHGC; Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri arasında en köklü üçüncü cemiyet. Haliyle böylesi özel bir günü de en güzel şekilde kutlamak istiyoruz. Bunun için bu özel güne her ne kadar iki aydan fazla bir zaman olsa da Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımıza başladık” dedi.

“FHGC OLARAK BEKLENTİLERİ YÜKSELLTİK!”

“Geçtiğimiz yıl FHGC olarak bize yakışan bir organizasyona imza attık” diyen Başkan Erdem, “FHGC olarak çıtayı bir hayli yükselttik. Etkinliklerimiz son derece güzel geçti. Bu yıl daha iyi olması adına çalışmalarımıza şimdiden başladık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sonuçta geçtiğimiz yıl 10 Ocak etkinliğimize kent protokolümüzün, ilimiz bürokratlarının, siyasilerimizin ve de kıymetli meslektaşlarımızın ilgisi son derece yüksekti. Etkinliğimizde olan herkesin yüzünde bir mutluluk vardı. Biz bu yıl etkinliğimize iştirak edenleri daha fazla mutlu etmek istediğimizden şimdiden hummalı çalışmalara başladık” dedi.

“FHGC SON DERECE ETKİLİ BİR CEMİYET!”

FHGC Başkanı olduğu günden itibaren, FHGC olarak hayata geçirdikleri faaliyetleri de aktaran Başkan Erdem, “İlk etapta FHGC’ye daha yakışır bir çalışma ortamı oluşturduk. Üyelerimiz ile ilişkilerimizi daha aktif tutarak, onların sorunlarına eğilmeyi de ihmal etmedik. Sarı basın kartı sahibi olmayan ve alanda çalışan gazeteciler için belediye otobüslerinde kullanabilecekleri ulaşım kartları tedarik ederek, onlar için ulaşımı ücretsiz kıldık. Seçildiğimiz gün üyelerinin sorununa eğilen bir anlayışla çalışacağımızı vaat etmiştik. Güzel bir ekip oluşturarak vaat ettiğimiz şeyleri sistemli bir şekilde hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Basın kartı (Sarı basın kartı olarak bilinen) sahibi olan 40’ın üzerinde üyemiz var. Bu da cemiyetimizin daha etkili olmasının önünü açıyor. Haliyle de ben ve yönetimim böyle köklü ve etki alanı yüksek bir cemiyeti daha ileriye noktaya taşımak adına canla başla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

“KÖKLÜ GEÇMİŞİMİZE YAKIŞIR; ETKİNLİKLER YAPACAĞIZ!”

Çalışmadan asla yılmayacaklarının da sözünü de veren Başkan Erdem, “Geçtiğimiz yıl; FHGC olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde de basın kuruluşlarında emeği olan ve aktif çalışan tüm meslektaşlarımıza üyemiz olsun olmasın ayrım gözetmeksizin ödüllendirdik. Bu yıl da kimseleri ötekileştirmeden birlik içerisinde yine köklü geçmişimize yakışır etkinliklerle adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Bunun için ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım henüz vakit çok demeden çalışmalara başladık” diyerek amaçlarının ilimizin basınına ve basın mensuplarına hak ettiği güzellikleri sunmak olduğunu aktardı.