ETSO'DAN ATAK

ETSO'DAN ATAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldiği günden beri, hamaset, şahsi öne çıkma gayretleri ya da kendi şahsına gelecek oluşturma adına faaliyet ve görüntülerden uzak bir duruş sergileyen, çalışmalarıyla sadece şehre ve şehrin sorunlarına odaklanan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, bu sorunları her platformda dile getirmekle kalmıyor, çözümü için en üst makamlara taşımaya devam ediyor.

ETSO Başkanı Arslan,  ilimizin ve yatırımcılarımızın sorunlarının TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu aracılığı ile başta Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere; Maliye ve Hazine Bakanı Lütfü Elvan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a iletildiğini, iş dünyası için COVİD-19 sürecinde hayati öneme sahip taleplerin iletildiği ifade etti.

İş dünyasının ve yatırımcıların sorunlarının siyasiler yerine bizzat sektörün içinde olan ve sorunları birebir yaşayan kesim olan ETSO ve üst kurum olan TOBB’dan üst makamlara gitmesi çözümü hem hızlı hem de etkili kılacaktır.

Her biri çok sayıda eleman çalıştıran, onlara maaş verme noktasında zorlanan  ve zaman zaman işçi çıkarmak zorunda kalan ancak COVİD- 19 şartlarında ciddi badireler atlatan iş dünyasının haklı taleplerine hükümetin de duyarsız kalmayacağına inanıyoruz.

ETSO ve Başkan Asilhan Arslan’ın bu zor günlerde yatırımcıların yanında olması şehrin sahipsizliği yönünde açıklamalar yapanları mahcup etse de gerçek budur, hakikat böyledir.