ETNİK SOYKIRIM HA!

ETNİK SOYKIRIM HA!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna gerçekleştirdiği operasyonu kınayarak 'Etnik temizlik yapılıyor' uyarısında bulunmuş.

Kahraman Mehmetçiğimizin Fırat'ın doğusunda yer alan terörist oluşumu yok etmek için başlattığı Barış Pınarı Harekâtı’na, tepkiler gelmeye devam ediyor.

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatını değerlendiren ve binlerce Filistinli masum insanları ve çocukları acımadan öldüren katil İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İsrail, Türkiye'nin Suriye'deki Kürt bölgelerine yönelik işgalini şiddetle kınıyor ve Kürtlerin Türkiye ve vekilleri tarafından etnik temizliğine karşı uyarıda bulunuyor" demiş.

Etnik temizlik ve soykırımdan bahsedene bakın siz. Çocukları hem de sivil halktan çocuk ve kadınları yıllardan beri öldüren Netanyahu, söz konusu Türkler olunca birden bire hümanist olup çıkmış. Kimden bahsediyor bilinmez ama Kürtlerin tamamı teröristmiş gibi de onların avukatlığına soyunmuş.

Bir de şu cümleye bakın siz: "İsrail, cesur Kürt halkına insani yardımı sürdürmeye hazırdır." Şimdi anladınız değil mi Türkiye’nin ciddi anlamda bir beka problemi yaşadığını. İsrail mahalli deyimle gıjıldıyorsa doğru yoldayız arkadaş. Kaldı ki Kürtler terörist değil, yapılan iş teröristleri yok etmek. Onların içinde Amerikalı da çıkıyor, Danimarkalı’da, Alman da, Ermeni de çıkıyor. Hatta ve hatta Türk bile var teröristlerin içinde. Kürtleri toptancı olarak bir yerlere monte etme çabasında bile bir fitne tohumu ekiyor Netanyahu. Dönüşü yok. Terör bitene kadar Türkiye operasyonlarına devam edecek.