Eti Krom Kadınlar Kulübü Bayram Öncesi, Çocukları Sevindirdi!..

Eti Krom Kadınlar Kulübü Bayram Öncesi, Çocukları Sevindirdi!..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Vahap Gök, çocukları bayram öncesi mutlu etmek adına Eti Krom’dan destek istedi. Gök’ün talebi üzerine Eti Krom A.Ş. ve Eti Krom Kadınlar Kulübü hemen harekete geçerek bugün bayram öncesi Kovancılar’daki çocuklara giyim desteğinde bulunarak, onların güzel bir gün geçirmelerini sağladılar.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Eti Krom Kadınlar Kulübü Başkanı Arzu Sağır:“Öncelikle ben Eti Krom Genel Müdürü Hasan Giray beye teşekkür ediyorum. Onun desteği ile biz buradayız. Ayrıca böyle güzel bir projeye bizleri dahil ettikleri için Kovancılar Belediye Başkanı Sayın Hacı Akpınar’a ve AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Vahap Gök’e de teşekkür ediyorum. Çocuklarla güzel bir gün geçirdik. Onlara küçük de olsa dokunmaya faydalı olmaya ve mutlu etmeye çalıştık. Keşke onlara her gün böyle bayram olsa. Bayram öncesi küçük bir sürpriz yaptık onlara. Umarım mutlu olurlar. Bizlerde bundan sonra böyle güzel etkinliklere devam etmek istiyoruz.” Diye konuştu.

 Bu anlamlı projeye fikir önceliği eden AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Vahap Gök ise:“Öncelikle ben de Eti Krom Genel Müdürümüz Hasan Giray beye ve Eti Krom A.Ş. Kadınlar Kulübü Başkanımız Arzu Hanım ve yönetimindeki arkadaşlara hepsine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bir bayram öncesi böyle çocuklarımızı sevindirmek, Arzu hanım ile çocuklarımızı nasıl mutlu edebiliriz diye istişare yaptığımızda da  onlara bir elbise alalım bayramlık olsun anlamında, çocuklarımız çok da mutlu oldular. Çocukları mutlu emek harika bir şey bana göre. Şuan burada çocukların giyinmesi bu güler yüzleri, ben dünyada her şeye değer. Onları sevindirmek her şeye bedel olmalı.” Dedi.

 

Eti Krom A.Ş. Genel Müdürü Hasan Giray’ın eşi Emel Giray,  gün içinde çok duygulandığını ifade ederek:“Her şeyden önce Vahap Bey’e çok teşekkür ederiz.  Bizleri böyle bir projeye vesile ettiği için. İnanılmaz duygusal bir gündü benim için. Böyle güzel çocuklarımızı hepimiz keşke her zaman mutlu edebilsek. Şuan çok mutluyum, çok duygusalım. Emeği geçen herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Çocuklarımız her zaman mutlu olsun.” Söyledi.