Eti Krom Bilimsel Etkinlikler Semineri Verdi

Yılmaden Holding tarafından , 'Bilimsel Etkinlikler ve Konferanslar' dizisi gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu program Eti Krom Keban Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Eti Krom Bilimsel Etkinlikler Semineri Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılmaden Holding tarafından , “Bilimsel Etkinlikler ve Konferanslar”  dizisi gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu program Eti Krom Keban Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Çukurova Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Osman Parlak ise seminere konuşmacı olarak katıldı.

Açıklamalarda bulunan ve seminerin içeriğinden bahseden Prof. Dr. Osman Parlak,“Buradaki jeoloji ve maden mühendisi arkadaşlarımızın güncel gelişmeleri takip etmeleri açısından, bu seminer çok önemliydi. Bir diğer anlamı da, Yılmaden Holding son zamanlarda bilimsel araştırmalara ve bu araştırmalar sonucunda yapılacak aramalarla ilgili faaliyetlere büyük önem veriyor. Dolayısıyla bu biz bilim insanlarını mutlu ediyor. Yılmaden Holding içerisinde, bilimsel süzgeçten geçmiş, bilim adamlarına önem veren bir yapı var. Krom aramacılığına yönelik ortak bir projemiz de olacak. Bunun ilk tohumlarını atmak üzere bugün burada bu semineri gerçekleştirdik” diye konuştu.