Eti Krom'a ziyaret

Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezi Eti Krom'u ziyaret etti.

Eti Krom'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezi Eti Krom’u ziyaret etti. Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezi Müdürü Mehmet Sena Gövercin ve beraberindeki yetkililer korumalı iş yeri projesi hakkında Eti Krom yetkililerine bir sunum gerçekleştirdi. Ziyarete Elazığ Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Suat Kenç de katıldı.

Eti Krom Genel Müdürü Hasan Giray sosyal sorumluluk projelerine verdikleri önemi anlattı ve bu tür projelerin devam edeceğini belirti. Giray,“Biz Eti Krom olarak, Elazığ içerisinde bu sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz. Bunun gibi başka projelerimiz de var, onlarla ilgili planlarımızı da geliştirmeye çalışacağız. İş güvenliğine çok önem veriyoruz. Bütün toplantılarımızda, öncelikle iş güvenliği konusunu dile getiriyoruz. Bu kültürü de yaymaya çalışıyoruz. Çünkü Türkiye’de gerçekten iş güvenliğine fazla önem verilmiyor. Bunun dışında projelerin devam etmesi için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezi Müdürü Mehmet Sena Gövercin ise,“Rehabilitasyon merkezinde çocuklarla iç içeyiz. Onların mutluluğu bizi mutlu eder. Bu çocuklarımız ciddi anlamda rehabilite edildi, artık topluma karışmaları lazım, kendi ayakları üzerinde durmaları lazım. Bütün samimiyetimle şunu söyleyebilirim; bu çocuklarımız 1-2 yıl içerisinde tekrar hayata dönecekler. Tekrar bir aile hayatı kurabilecek durumdalar şu anda. Ben artık bu sürecin yavaş yavaş tamamlandığını görmek istiyorum. Bu konuda da elinizden gelen her şeyin yapılacağına gönülden inanıyorum.’’dedi.

Rehabilitasyon merkezinde tedavi görenler tarafından el emeği ile yapılmış hediyeler katılımcılara takdim edildi.