Eskişehir'den kıskandıran fotoğraf!

Eskişehirspor'un Giresunspor ile oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı maçı birçok siyasi protokol tribününde izledi. Siyasilerin tribünde bir arada maçı izlemesi Eskişehirsporluları da umutlandırdı

Eskişehir'den kıskandıran fotoğraf!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasından ligde kalma yolundaki rakiplerinden Giresunspor'u sahasından konuk etti. Üstün oynadığı maçta galibiyeti kaçıran Es Es sevenlerini üzerken gelecek için de umut verdi. Eskişehirspor'un Giresunspor ile oynadığı maçı siyasiler de bir arada izledi. Bu görüntü Eskişehirspor'a destek veren taraftarları da umutlandıracak cinstendi. Eskişehir Anadolu Gazetesi’nin haberine göre karşılaşmayı Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Kazım Kurt, Jale Nur Süllü, Nurullah Sazak, Burhan Sakallı, Mustafa Destici, Volkan Doğan ve Hasan Tuç protokol tribününden izledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa da maçtan sonra protokol tribünündeki bu birlik beraberlik görüntüsünü sosyal medya hesabından bu mesajla paylaştı.

"Bu da Eskişehirspor'un gücü. valisinden belediye başkanlarına, milletvekillerinden bürokratlara şehrin önemli simaları aynı tribünde. tıpkı eski günlerde olduğu gibi. bu beraberlik fotoğrafı gelecek günler için çok önemli. şeref ama daha çok umut vermişler."

ELAZIĞSPORLU TARAFTARLAR “AH” ÇEKTİ!

Bu fotoğraf Elazığsporlu taraftarlarca da sosyal medya üzerinden paylaşım rekorları kırdı ve “bizden çok borcu olmasına rağmen şehirdeki birlikteliğe bakın, helal olsun” yorumları yapıldı.