ESKİLERİN KARŞILIĞI VAR MI?

ESKİLERİN KARŞILIĞI VAR MI?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti, tavanında olduğu gibi tabanında olan çözülmeyi önlemek amacıyla aralarında Bülent Arınç, Abdulkadir Aksu, Cemil Çiçek, Faruk Çelik gibi isimlere üst düzey görevler vererek partiyi ayakta tutma çabasına giriyor.

Bu adımlarıyla partinin ayakta duracağı ve istifaların önleneceği gibi bir tezi kimler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a telkin ve tavsiye etti bilinmez ama Ak Partinin bu isimlere ne kadar ihtiyacı olup olmadığını sokağa ve parti tabanına sormak lazım. Bunu da geçtik bu atama ve görevlendirmelerin parti tabanında nasıl kırılmalara sebebiyet verdiği, partiyi bir ve beraber tutma adına yapılan bu eylemlerin insanları partiden nasıl soğuttuğuna bakmak lazım.

Yüksek maaşlarla Cumhurbaşkanlığı Yüksek istişare kurullarında görev verilen isimler, hayatlarında görmeyecekleri makamları Ak Parti dönemlerinde yakalamışlardır. Bakanlık, TBMM başkanlıkları ve daha birçok görevde bulunan bu zatların artık torun sevme zamanları geldi de geçmiş durumdadır.

Kendilerinde özgül ağırlık olduğu düşüncesine  kapılan ve “Biz olmazsak Ak Parti dağılır” gibi bir hayale inanan  isimlerin partiye ve tabana vereceği bir şey kalmamış hatta duruşları işgal ettikleri makamları ile hem parti tabanını hem de kamu vicdanını rahatsız etmektedirler.