ESKİ BAŞKAN YENİ PARTİYE Mİ?

ESKİ BAŞKAN YENİ PARTİYE Mİ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti genel Merkezi örnek bir vefa göstererek kuruluş yılı olan 2001 yılından bugüne il başkanlığı yapmış isimleri Genel Merkeze davet ederek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Bu toplantıya   bir çok eski il başkanı katılarak görüşlerini ifade ettiler. Kurucu il başkanı Şemsettin Murat, Ali Şerifoğulları, Naim Toprak, Nusret Çoban, Mahir Sönmez ve Ejder Açıkkapı toplantıya katılanlar arasındaydı.

Bu toplantıda gözler yine eski başkanlardan Nevzat Ülger’i aradı ama kendileri toplantıya icabet etmemişlerdi. Mutlaka bir mazereti vardır diye düşünüyoruz Nevzat Ülger’in ama şehirdeki fısıltı gazetesi farklı şeyler üflüyor kulaklara.

Neymiş konuşulanlar:  Her ne kadar Ak Parti İl başkanlığı yapsa da zaman zaman Tayyip Erdoğan’ı eleştirmekten geri durmayan ve sıkı bir Abdullah gül hayranı olan Nevzat Ülger, yeni kurulacak partilere göz kırpmasıymış… Ak Parti genel merkezinde gitmeme sebebi de bu imiş.

Hani fısıltı gazetesi de olsa bu sözler söyleyecek birkaç kelamımız yok değil. Tamam da kardeşim insan siyasi tercihini ve hangi partide siyaset yapacağını sizlere mi soracak?  Yok mu bu ülkede kendi hür iradesi ile istediği parti siyaset yapma özgürlüğü?

Ne ara bu kadar dedikoducu olduk biz. Yaşasın özgürlük diyor ve herkesin tercihine saygı duyuyoruz.

Hem bakarsınız eski başkanımız Nevzat Ülger Beyefendi  bir açıklama ile mazeretini beyan eder de dedikoducular da utanır biraz..