Erulaş: 'Gözünüz ve kulağınız bu maçta olsun!'

Rüstempaşaspor Başkanı Hamit Erulaş, Karakoçan maçı öncesi Hakimiyet Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu

Erulaş: 'Gözünüz ve kulağınız bu maçta olsun!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kağan İnal / Burak İsmail Yerlikaya

Elazığ Amatörü’nün namağlup tek takımı olan Rüstempaşaspor, 3-0’ın rövanşında Pazar günü Karakoçanspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Bu karşılaşma öncesi Kulüp Başkanı Hamit Erulaş, Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulundu. Bu noktaya kadar namağlup geldiklerini ve bundan sonra da kaybetmek istemediklerini söyleyen Başkan Erulaş, Karakoçan’da oluşabilecek herhangi bir olumsuzluktan herkesin sorumlu olacağını dile getirdi. Başkan Hamit Erulaş’ın açıklamaları şöyle;

“MAÇ KAYBETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ”

“Karakoçan’ın ilk maçında burada 3-0 gibi net bir skorla galip geldik. İlk yarı kötüydük takımın üzerinde garip bir hava vardı ama soyunma odasında tekrar birlik ve beraberliği gördük ve ikinci yarıya rahat çıktık. Bu rahatlığın neticesinde 3-0 yenmek bizi mutlu etti. Karakoçan’da iyi ve diri bir ekip. Bu hafta Karakoçan’la ikinci maça çıkıyoruz. Bu noktaya kadar namağlup geldik ve bu noktadan sonra da maç kaybetmeyi düşünmüyoruz. Yarı finalin ikinci maçını da Karakoçan’da yenip finalde Üniversite-Aksaray maçının galibi ile karşılaşacağız. Üniversite ilk maçı 2-0 yendi ama Aksaray’ın kaçan penaltısı ve direkten dönen topu vardı. Aksaray’ın ikinci maçı çevirebilecek güce sahip. Karakoçan deplasmanı biraz sıkıntılı. Taraftarda götürüyoruz ama saygımızdan ötürü davul ve zurna götürmüyoruz. Konvoy halinde gidip konvoy halinde gideceğiz. Ben buradan Elazığ’da ki mülki amirlere, devlet yetkililerine ve vekillerimize sesleniyorum. Gözünüz ve kulağınız bu maçta olsun, bu maçta olabilecek kötü ve olumsuz sonuçlardan herkes sorumludur. Ben bu demeci yine vermiştim emniyet, Karakoçan Kaymakamlığı, Karakoçan Jandarması bu işe özel emniyet almak zorunda. Geçen gün bizi aradılar, biz onlara giden araçların plakalarını da vereceğiz.”

“KÖTÜ BİR ŞEY OLURSA SONUÇLARINA HERKES KATLANIR”

“Elazığ ASKF Başkanı Şahin Şerifoğulları, Karakoçan’da ki maça geleceğini belirtti. Olumsuz bir şey yaşanmasını istemiyoruz. Biz burada Karakoçan’ı ağırladık ve Karakoçan’la kötü anlamda ikili ilişkimiz olmadı. Bize orada ufacık bile olsa kötü bir şey yaşatırlarsa bunun sonuçlarına herkes katlanmak zorunda kalır, şimdiden uyarayım. Taraftarlarımızı maça bekliyorum. Kovancılar’dan ve Bingöl’den bizi desteklemeye gelecek olanlar var. Biz de buradan çocuk ve yaşlıları götürmeyeceğiz yani dinamik bir taraftar grubu ile gideceğiz. Allah nasip ederse Karakoçan’ı yenip geleceğiz.”

“BU LİGİN ÜSTÜNDE BİR FUTBOLCU TOPLULUĞU”

“Ben her zaman diyorum 19 takım birleşse ve 1 takım kursa bizi yine de yenemez. Bu ligin üstünde bir futbolcu topluluğunu bir araya getirdik. Futbolcular, teknik kadro ve Mehmet Kaplan ağır olan yükümü sağımdan ve solumdan olarak ortaya bir şey koydular. Bu inanılmaz büyük bir zevk benim için. Kurulduğu günden beri bu takım yenilmedi. Hiçbir maçta geriye düşmeden hep önde bir şekilde maçları bitirdik. Şu ana kadar 19 maçta toplam 15 bin taraftar topluluğuna ulaştık. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. İnanmak başarmanın yarısıdır diyerek yola çıktık ve şuan geldiğimiz noktada başarılı ve mutluyuz. BAL Ligi ile ilgili bütçemiz hazır. BAL Ligi’nde kalıcı falan olmak istemiyoruz, ortalarda durmak hiç istemiyoruz, direkt şampiyon olup kendimizi 3. Lige atmayı düşünüyoruz. İnşallah yenilmeden gidebildiğimiz yere kadar gideriz.”