Erulaş: 'Gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum'

Elazığ ASKF Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Rüstempaşaspor Başkanı Hamit Eruraş, hedefleri hakkında Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalar yaptı

Erulaş: 'Gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haziran ayı içerisinde yapılacak olan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Hamit Erulaş, projeleri ve hedefleri hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. 

İnanmadığı hiçbir yola girmediğini ifade eden Erulaş, “hata yapması halinde kulüpler yakama yapışım benden hesap sorsun” dedi.

Neden Elazığ ASKF Başkanlığı’nı düşünüyorsunuz?

Öncelikle herkese selamlar. Bir defa şunu söyleyeyim, inanmadığım bir yola asla çıkmam. Kendi kulübümle yola devam ederken, gördüğüm eksiklikler,  Elazığ’daki sporun genelindeki sorunlar ve benim kendi bakış açım, bu açı her şeyden önemliydi ve yapabilir miyim diye düşünmedim,  yaparım dedim. Her zaman demişimdir,  inanmak başarmanın bir tık ötesinde. İnandığım doğruların peşinden ne pahasına olursa olsun gitmişimdir ve asla mücadeleden vazgeçmemişimdir. Elazığ ASKF’nin kuruluşundan bu yana, başta kurucu başkan Mustafa Çarsancaklı başkanıma, ilk mülkü kazandıran Hamza Sorgucu başkanıma, emekleri, çalışma azimleri ve amatöre bugüne kadar kattıkları güzellikler için, Zakir Özbey başkanıma, Mehmet Tan başkanıma ve son olarak da amatör evini başarıyla bitiren Şahin Şerifoğulları başkanıma çok teşekkür ederim ve Allah nasip ederse hazirandaki seçimlerde hizmet etmek nasip olursa, bu bayrağı gurur ve şerefle taşıyacağımı ve var olan sorunları sıfıra indirip,  ama salon takımları ama futbol takımlarını ayağa kaldırıp, şehrin kötüye doğru giden kimliğine tekrardan imaj kazandırmak için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum.”

Ne gibi vaatler veriyorsunuz kulüplere?

Aslında spor şehriyiz ve neden herkes suskun onu anlamış değilim. Benim ASKF başkanlığımda, hiçbir kulüp ve sporcu şikâyetçi olmayacak. Var olan tüm sorunları çözmeye emin adımlarla ve güçlenerek geliyorum. Dediklerimin dışında olumsuz tek olayda,  olayı yaşayan taraflar gelsin yakamı tutsun hesap sorsun. Dik oluşumuz bir çok yerde olumsuz karşılansa da, yine bir çok yerde dikliğimizi sevip bizi cani gönülden destekleyecektir. Bu işi bilen herkes farkında ki Şahin başkandan sonra ismi geçenler bu gemiyi her şartta her zorlukta limana çekemez. Seçimlere kadar canla başla çalışıp, Allah nasip ederse amatörü bölgede söz sahibi yapıp, bünyemizde ki takım ve sporcuların başarılarıyla Elazığ halkı olarak gurur duyacağız. Hizmet ederken kendimize hizmet etmeyi Allah bana nasip etmesin, haksızlığa göz yumdurup vicdanımı kanatmasın. Allah var gam yok. Bu bir ekip işidir ve Elazığ’ın spor denilince akla gelen ilk isimlerinin akıl bilgi ve birikimleriyle yola çıkacağım ve bu değerli şahsiyetleri zaman ilerleyince açıklayacağım.”