Erşen Çilingir, Elazığ'ı unutamıyor

Elazığspor'un 2010-11 ve 2011-12 Sezonları'nda şampiyon olan kadrosunda yer alan tecrübeli file bekçisi, Hakimiyet Gazetesi aracılığıyla Elazığlılar'a selam gönderdi

Erşen Çilingir, Elazığ'ı unutamıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor’un üst üste iki sezon şampiyon olan ve süper lige çıkan kadrosunda yer alan tecrübeli file bekçisi Erşen Çilingir, gazetemiz aracılığıyla Elazığlılar’a selam gönderdi. Sosyal medya hesabından eski günleri yad eden bir paylaşım yapan tecrübeli eldiven, Elazığspor’un eski günlerine döneceğine inandığını söyledi.

“STAD BİTİNCE ELAZIĞSPOR ŞAHA KALKACAKTIR”

Elazığspor’un şu an bulunduğu ligi kesinlikle hak etmediğini ifade eden 37 yaşındaki başarılı kaleci, “Bizim zamanımızda da sorunlar oluyordu fakat Elazığ’ın ileri gelenleri her zaman Elazigspor’un yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bu sıkıntılı dönemleri atlatıp tekrardan şampiyonluklar yasayıp hak ettiği yerlere gelecektir. Bunun  için  bizim zamanımızda olduğu gibi futbolcu, taraftar, yöneticilerin ve basının hep birlik içinde olması gerekir. Elazigspor’da oynayan futbolcu arkadaşlarımızın da o formanın büyüklüğünü bilip onu hak ettiği yere getirmek için ellerinden geleni yapıp takımı hak ettiği yerlere getireceğinden eminim. Bizim zamanımızda yasamış olduğumuz şampiyonluklarda sahaya çıktığımızda o taraftarın gücünü arkamıza alarak oynuyorduk. Şimdi Elazığ’da bir stat problemi var. İnşallah o stat bittikten sonra Elazigspor o şaha kalktığı, rakipleri sahasında ezdiği günlere dönecektir. Şuanda bulunduğumuz pandemi sürecinde Elazığspor kendini toparlamalı. Önümüzdeki sezon transfer tahtasını açmalı ve transferlerle yeni sezona girmeli” şeklinde konuştu.

“GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN ELAZIĞSPOR’UN YANINDADIR”

Elazığ’ın kendisi için özel bir yere sahip olduğunu hatırlatan Erşen, “Benim çok güzel günlerimin geçtiği Elazigspor’a başarılar diliyorum. Gönlümüz her zaman Elazığspor’un yanındadır” dedi.

Tecrübeli eldiven şimdilerde TFF 3. Lig ekibi Karaköprü Belediyespor’da futbol yaşantısını sürdürüyor.