Erol: 'Hedefimiz Süper Lig'

Elazığspor Genel Sekreteri Mehmet Ali Erol gazetecilere yaptığı açıklamada, takımdaki son durumu değerlendirdi

Erol: 'Hedefimiz Süper Lig'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Takımın son durumuna ilişkin olarak Elazığspor Genel Sekreteri Mehmet Ali Erol açıklamalarda bulundu.

Sezon başından itibaren yaşanan sıkıntılar herkesin malumu olduğunu söyleyen Elazığspor Genel Sekreteri Mehmet Ali Erol, “Elazığspor’u en iyi yere getirebilmek için gece-gündüz çalıştık. Eskişehir ve Ankaragücü galibiyetleri bizim için moral oldu. Son olarak Ahmet Aras’ı transfer ettik. Transferin son gününe kadar kadromuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz. Biz yaptığımız transferlerden memnunuz diye konuştu.

Takımın geçmişten kalan borçlarının yönetimi yıprattığını kaydeden Erol, “Herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Herkesin maddi yardımı olmayabilir ama manevi anlamda yanımızda olması gerekiyor. 100 Milyon civarında olan borç 40 milyonlara indi. Her geçen gün borcu düşürüyoruz. Elazığspor’u nasıl ileriye götürebilirizin hesabını yapıyoruz” dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın harcadığı paralar ortada ama takım ruhu yok diyen Genel Sekreter Erol, “Bizim takım iyi. Allan’ın izniyle takımımızı iyi yerlere taşıyacağız. Hedefimiz Süper Lig. Kazasız belasız hedefimize ulaşacağız inşallah. Geçen yıla oranla taraftarlar daha da umutlu. Elazığ’da Elazığsporumuz’dan başka bir şeyimiz yok. Dışarıdaki insanlarda takip ediyor. Bu bayrama çok güzel giriyoruz galibiyetten dolayı. Kalıcı gelirlere ulaşmasını istiyoruz takımımızın” şeklinde konuştu.

Eskiye dönük borçlardan temlik olduğunu kaydeden Erol, “bu sezondan sonra inşallah bitecek. Çarkı nasıl döndürebiliriz bakıyoruz. Burası Elazığ’ın marka değeri” ifadelerini kullandı.