Erol, haberimize kayıtsız kalmadı!

Hakimiyet Gazetesi'nin 'Süper Lig takımı kapanıyor mu?' başlığıyla dün okuyucularına duyurduğu haberin ardından CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol harekete geçti

Erol, haberimize kayıtsız kalmadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Hakimiyet Gazetesi’nin dün okuyucularına duyurduğu “Süper Lig takımı kapanıyor mu?” haberine kayıtsız kalmadı.

Elazığ’ın marka değeri olan Elazığspor sistematik olarak sahipsiz bırakılarak ligden düşmesine göz yumulduğuna değinen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Elazığspor sevdasını devam ettirmek adına herkesi İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımına sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

Süper ligde bir spor kulübünün olması şehrin geleceği ve kalkınması için çok önemli olduğunu dile getiren Erol, bundan sonra maaşını 3’e bölüp bir kısmını Elazığ İl Özel İdare Bayan Basketbol Takımı’na vereceğini ve deplasmanlarda konaklama giderleri için CHP Belediyeleri ile görüşeceğini ifade etti.

“DÜZENLİ BAĞIŞTA BULUNACAĞIM”

Milletvekili Gürsel Erol’un açıklamaları şöyle; “Elazığspor’un ligden düşmesi ne kadar hemşerilerinizi üzmüşse ilimizde sporda yeni bir marka değeri yaratılması ilimizin gurur kaynağı olmuştur. Bu yeni gurur kaynağı süper lige çıkan İl Özel İdaresi Kadın basketbol takımıdır. Kadın basketbol takımımızı sahipsiz bırakarak kapanmasını sağlamak veya transfer yapmayarak ligden düşmesini gerçekleştirmek Elazığ halkına ihanettir.  Buradan ilimizin Ticaret ve Sanayi Odası’na sesleniyorum, bir ilde süper ligde spor kulübünün olması o ilin her anlamda ve alanda gelişmesine katkı sağlayacağı bir gerçektir ve ilimizin tanıtımına Elazığ’ın spor sevenlerinin  yaşayacağı heyecana hep birlikte sahip çıkmalıyız.  Ben ilin milletvekili olarak seçim öncesi verdiğim söz gereği maaşımın yarısını Elazığspor’a yarısını öğrencilere burs veriyordum. Şimdi maaşımı üç eşit parçaya bölerek Kadın basketbol takımımıza da düzenli bağışta bulunacağız. Ayrıca deplasman maçlarında ki konaklamalarının CHP’li belediyelerce yapılmasını sağlamaya çalışacağız.  Gelin hep birlikte Kadın basketbol takımına sahip çıkalım Elazığ’ın spor sevdasını devam ettirelim.”

DÜNKÜ HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ: http://www.elazighakimiyethaber.com/super-lig-takimi-kapaniyor-mu/37728/