EROL: 'BÖLGE İÇİN TARIM VE HAYVANCILIK RAPORU HAZIRLIYORUZ'

Erol Kara/Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirdiği 6 Milletvekili Doğu ve Güneydoğu Anadolu da tarım politikalarını yerinde izlemek ve üreticilerin sorunlarını yerinde tespit etmek üzere Elazığ'a geldi.

EROL: 'BÖLGE İÇİN TARIM VE HAYVANCILIK RAPORU HAZIRLIYORUZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ il Binasında basın toplantısı düzenleyen Kahramanmaraş Milletvekili  Ali Öztunç, Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Edirne Milletvekili Okan Gaydancıoğlu ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol bölgenin tarım politikalarıyla ilgili ayrı ayrı açıklama yaptı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tarım hayvancılık politikalarını yerinde incelemek üzere 19 ili kapsayan çalışma için 6 Milletvekilini görevlendirdiğini belirterek, “Özellikle depremde zarar gören vatandaşlarımızı sorunlarını yerinde dinlemek ve Tarım ve Hayvancılıkla ilgili sorunları üreticilerin ağzından öğrenip rapor halinde sunmak üzere görevlendirildik. CHP Genel başkanının tarım politikalarının raporlandırmasında Elazığ’ı da dahil etmesi beni sevindirdi.” diye konuştu.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaydancıoğlu da yaptığı açıklamada, “Tarım büyüyen bir bebektir ona iyi bakmamız lazım. Başkalarının ellerine teslim etmememiz gerekir. CHP olarak bizim gayemiz yeniden köylüyü Milletin efendisi yapmaktır. CHP’nin önemli özelliği üretimin yerli ve milli olmasını savunmasıdır. Hükümet Doğu ve Güneydoğuda kota uygulaması yaparken şekerpancarı, pamuk gibi ürünlerin ithalatını yapması manidardır” dedi.

CHP genel merkezi tarafından görevlendirilen 6 Milletvekili Elazığ’da incelemelerde bulunduktan sonra Tunceli’ye geçecek.