Eriş: 'Transfer yapacağız'

Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir sezon geçireceklerine inandığını söyledi

Eriş: 'Transfer yapacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

18 Temmuz Cumartesi günü yeni sezon çalışmaları 1.Etap Kampı’na ilimizde start vermeye hazırlanan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Temsilcimiz Elazığspor’da Teknik Direktör Levent Eriş, 2020-2021 sezonunda yeni heyecanların yaşanacağını belirterek; “Bu heyecanda herkesin payı olacak. Birlikte güzel bir sezon geçireceğiz. Bunu hissediyorum. Çünkü Elazığ birlik ve beraberlik içinde takımının bu heyecanı yaşamasına hazır.” dedi.

 

“GELECEĞE BAKMAK LAZIM”

Geride kalan sezon ile ilgili olarak artık bir değerlendirme yapmanın gereksiz olduğunu belirten Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş; “Yaşadıklarımızı tekrar ifade etmenin bize kazandıracağı bir şey olmayacak. Biz geleceğe bakmak zorundayız. Artık tüm plan ve programımızı yeni sezon için yapıyoruz. Takımın yeni sezonda başarılı olması adına adımlar atmaya başladık. Bu adımların ilimizi yönetenlerce, siyasilerce, işadamları ile kurum ve kuruluşlarca desteklenmesi yapacağımız çalışmaların daha güç kazanmasını sağlayacaktır. Bu birlik ve beraberlik içinde hareket etmek Elazığspor’u arzuladığı hedeflere ulaştıracaktır.” şeklinde konuştu.

 

“GEREKSİZ TRANSFERDEN KAÇINACAĞIZ”

Takım olarak iyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Eriş; “Futbolun içinde olanlar takdir ederler ki, kadromuzun kalitesinin artması ve vereceğimiz mücadele içinde kadro derinliğinin olması hedefe ulaşma adına önemlidir. İşte bir takımın kalecisi sakatlandı o takım puan kayıpları yaşıyor. Yarın bizimde bir oyuncumuz allah göstermesin sakatlanırsa oyuncumuzun yokluğunu aramamalıyız. Bunun için hem takım içinde rekabet ortamının oluşması hem de kadro derinliğinin olması adına transfer çalışmaları yapacağız. Bu çalışmalarda ayağımızı yorganımıza göre uzatacak, gereksiz transferden kaçınacağız. İhtiyacımız olanı almamız gerekiyor. Deneyimli ve tecrübeli oyuncuların yanında genç oyuncularda almamız gerekiyor. Böylece hem yarınlarımızı hazırlamış hem de yeni yıldız adaylarını kazanmış olacağız” ifadelerini kullandı.

 

“ÇOK ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ”

Yeni sezon için gerekli planlamalarını yaptıklarını belirten Levent Eriş “ Sezonu ilimizde açacak ardından Bolu’da iki dönem kamp çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Böylece arzu ettiğimiz düzeye gelmiş ve lige hazır olacağız. Sezon başında çok çalışmak, ter dökmek zorundayız. Çünkü ligde zorlu bir yarış olacak. Biz de bu yarışın içinde güçlü olarak yer almak istiyoruz” şeklinde konuştu.