Eriş: 'İstediğimiz pozisyonları yakalayamadık'

Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, golsüz berabere tamamlanan Bayburt Özel İdare maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu

 Eriş: 'İstediğimiz pozisyonları yakalayamadık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

İkinci yarıya iyi başlamak istediklerini kaydeden Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Kazanarak başlamak istedik. Bu hedefle Bayburt maçına çıktık. Basit insanlar gibi mazeret üretmeyeceğiz biz. İstediğimiz pozisyonları yakalayamadık. Bir türlü istediğimiz baskıyı kuramadık. Antrenmanlarda gösterdikleri mücadeleyi bugün sahada göremedik. Kazanmayı çok isterdik ama maalesef kazanamadık. Rakibe pozisyon vermedik en azından. Keşke daha fazla pozisyon üretebilseydik. Lig uzun bir maraton. İçerde oynayacağımız maçları kazanarak bu işten sıyrılmak istiyoruz. Bahane üretmeyeceğiz. 1 puanla yetinmeyi bildik. İnşallah ilerleyen haftalara daha iyi hazırlanacağız” dedi.

“İÇ SAHA MAÇLARIMIZI KAZANMAK İSTİYORUZ”

Tecrübeli oyuncuların performansının bu maçta kötü olduğuna dikkat çeken Eriş, “Yiğitcan’ın haricinde diğer abilerimizin performansları istediğimiz seviyede değil. O yüzden de hücumda aksiyonun içinde olamadık. Bunların hepsini konuşacağız. Tecrübeli oyuncuların performansını beğenmediğimi belirtmek isterim. Kağıt üzerinde zorlu görünen maçlar bir anda değişebilir. Bizim hedefimiz içerdeki maçları kazanmak. 7 iç saha maçımızı kazanmak istiyoruz. Dışardan da alabildiğimiz kadar puan almayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.