Eriş, hedeflerini Hakimiyet'e açıkladı!

Birevim Elazığspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Levent Eriş, ilk açıklamalarını Hakimiyet Gazetesi'ne yaptı ve taraftarlara umut dolu mesajlar verdi

Eriş, hedeflerini Hakimiyet'e açıkladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu (ÖZEL HABER)

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Sefer Yılmaz’la yollarını ayıran ve önceki akşam yapılan görüşmenin ardından anlaşma sağlanan tecrübeli teknik direktör Levent Eriş, ilk açıklamalarını Spor Müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya yaptı.

Bir an önce Elazığ’a gelmek için sabırsızlandığını kaydeden Eriş, takımın iyi noktalara geleceğine inandığı ve inanmadığı hiçbir yola bu güne kadar girmediğini belirtti. Başkan Selçuk Öztürk’ten de övgü dolu sözlerle bahseden Eriş, taraftarlara ise “birlikte başaracağız” mesajı verdi.

Eriş’in Hakimiyet Gazetesi’ne özel değerlendirmeleri şöyle;

“BEN İÇİ BOŞ CÜMLELER KULLANMAM!”

Elazığspor’un yıllarını süper ligde geçirmiş köklü bir camia olduğuna vurgu yapan Levent Eriş, “Elazığspor’un hangi ligde olduğunun çok bir önemi yok. Ben yıllardır bu liglerde görev yapan bir teknik adam olarak gelen teklifi bu bakış açısıyla değerlendirdim. Benim için öncelik Elazığspor takımının ismiydi, kalitesiydi. Beni tanıyanlar iyi bilirler. Ben içi boş cümleler hiç kullanmam. Ne düşünüyorsam onu çok net bir şekilde ifade ederim. Elazığspor’un hangi konumda olduğu beni çok fazla ilgilendirmiyor” dedi.

“BİZDE MÜCADELEYE GÖVDEMİZİ SOKMAK İSTEDİK”

Başkanın tıpkı Elazığspor gibi geçmişinin tecrübelerle dolu olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, “Bu camiada olmaktan gerçekten onur duyuyorum. Ülkemizin yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı maddi anlamda büyük mücadele veriyor kulüpte. Elazığspor’a özgü bir durum değil yani bu. Bu mücadeleye biz de gövdemizi sokmak istedik. Başındaki başkan Selçuk Öztürk’ün davetiyle kendisiyle görüştük. Çok ortak müsabıklıklarımız oldu. Dileriz ki bizde Elazığspor’da başlayacak görevimizde başarılı olmayı arzu ederiz” şeklinde konuştu.

“MAĞLUBİYETLERİN NEDENLERİNİ ARAŞTIRIYORUM”

Takımla ilgili tespitlerinin net olduğunu kaydeden Eriş, “Takımda çok ciddi bir karışım var. İki uç nokta yani. Biri çok tecrübeli oyunculardan oluşan, diğeri ise Elazığ’ın öz çocukları. Bu karmanın başarılı olması gerekli diye düşünüyorum. Sezona da güzel başladı Elazığspor. Oyuncu kalitesi güçlü olan takımlara karşı ciddi bir dirençle başladı takım. Fakat daha sonra diğer müsabakalarda hiç umulmadık mağlubiyetler oldu. Bu aslında çok tezat. Elazığspor’un bu mağlubiyetlerinin nedenlerini araştırıyorum. Ortaya çıkan bir takım gerçekler var. Yenilen gollerin kırılma noktaları neler? Bunların nedenleri bizlerin çalışmasıyla doğru orantılı olacak. Elazığspor’un kalitesiyle şu anki sıralama doğru orantılı değil. Tecrübeli bir takım. Gençler de ciddi sorumluluklar almalı. İnanmadığım hiçbir şeyi söylemem ben. Adanaspor’dan ayrılma nedenim de benden şampiyonluk istendi. Ben bu kadronun şampiyon olamayacağını belirterek ayrıldım. İnsanlara hayal satamam ben. Benim antrenörlük kariyerim de böyledir. Biz Elazığspor’un oyuncularının değerli oyuncular olduğunu biliyoruz. Şu an itibariyle sıralaması gerçeği yansıtmıyor. Elazığspor bu süreçten alnının akıyla çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARLARLA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Taraftarlarla bir araya gelip birşeyleri paylaşacak zamanları olacağını dile getiren Levent Eriş, “Taraftarın desteğini alarak yürüyeceğiz. Bu iş taraftarsız olmaz. Taraftarın desteklemediği yerde başarı gelmez. Bunu da gerçekleştirecek olan taraftardır. Elazığspor taraftarı Anadolu’nun duyarlı seslerinden bir tanesidir. Ümit ediyorum ki çok güzel şeylere birlikte adım atacağız” diye konuştu.