Eren: 'Futbolu çok özledik'

Elazığspor'un genç kanat oyuncusu, yeni sezon hedeflerini Hakimiyet Gazetesi'ne açıkladı

Eren: 'Futbolu çok özledik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig’de yeni sezon çalışmalarına 4 Haziran’da başlamayı planlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un genç kanat oyuncusu Eren Çinkılınç, Hakimiyet Gazetesi’ne önemli değerlendirmeler yaptı. Geçtiğimiz sezon başında Elazığ Belediyespor’la oynanan hazırlık maçında ayağı kırılan, tam forma şansı bulmaya başladığı dönemde Elazığ depremi nedeniyle takımın ligden çekilmesiyle zor günler geçiren Eren, futbolu çok özlediğini kaydetti.

“ELİMİZDEN GELENİ EKSİKSİZ VERECEĞİZ”

Bayramdan önce Elazığlı futbolcuların çalışmalara başladığını ifade eden genç kanat oyuncusu, “Bayramdan önce çalışmalarımıza başlamıştık. Yeni sezonu hepimiz dört gözle bekliyoruz. Gerçekten hepimiz çok özledik futbolu. Taraftarlarımızı, sahaları ve tabiki başarıları da çok özledik. Yeni sezonda güzel başarılara imza atmak istiyoruz. Bütün camia ve Elazığ halkı olarak bunu gerçekten istiyoruz. Başarı yakalanacağına da inanıyoruz. Allah'ın izniyle tekrardan güzel günlerimize kavuşacağız. Bunun için başkanımız, hocalarımız, personelimiz futbolcu abi ve kardeşlerim ve taraftarımız olarak elimizden gelen her şeyi eksiksiz vereceğiz. Tekrardan güzel günlere hak ettiğimiz yere döneceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE SÜRECİ İYİ YÖNETİYOR”

Türkiye’nin alınan tedbirlerle pandemi sürecini başarılı geçirdiğini vurgulayan Eren, “ Türkiye'miz gerçekten pandemi sürecini çok iyi yönetiyor. “Ölenlere Allah'tan rahmet, hastalıkla boğuşanlara da Allah'tan şifalar diliyorum. Bu süreçte canları uğruna emek veren herkese, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, bakanlarımıza ve ilgili mercilere teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.