Eren Çinkılınç sahalara dönüyor!

Takımdan ayrı düz koşulara başlayan Eren Çinkılınç, Hakimiyet Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu

Eren Çinkılınç sahalara dönüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sıkıntılar günler geçiren Birevim Elazığspor, Eren Çinkılınç’tan gelen müjdeli haberle bir nebze de olsa nefes aldı. Sezonbaşı bir diğer temsilcimiz Elazığ Belediyespor’la oynanan hazırlık maçında Yolspor Tesisleri Sentetik Saha zeminin azizliğine uğrayan ve sağ ayak fibula kemiği kırılan Eren, aradan geçen sürede tedavisini tamamlayarak, Salı günü itibariyle takımdan ayrı düz koşulara başladı.

3-4 hafta arasında formasına kavuşması beklenen Eren Çinkılınç, spor müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya özel değerlendirmelerde bulundu.

“ÖNEMLİ OLAN ÇOK DAHA GÜÇLÜ DÖNMEK”

Sezon öncesi kampının kendisi adına gayet iyi geçtiğini belirten genç kanat oyuncusu, “Her şey çok güzel gidiyordu ve kendimi çok daha iyi hissediyordum. Faydalı olabileceğime de inanıyordum. Hazırlık maçında hiç ummadığım anda ayağım kırıldı. Sakatlığın ardından gerçekten üzüntülü zamanlarım oldu. Sakatlık her futbolcunun başına gelebilecek bir durum, şükür etmek lazım. Kaval kemiğim de kırılabilirdi, çok şükür öyle bir durum olmadı. Çok şükür ediyorum ne gelirse Allah’tan. Önemli olan çok daha güçlü bir şekilde dönebilmek” ifadelerini kullandı.

“GÜZEL GÜNLERE YAKINDA KAVUŞACAĞIZ”

Elazığspor’un sıkıntılı günlerinde ağabeylerini, kardeşlerini yalnız bırakmanın da kendisini üzdüğünü ifade eden Eren, “İnşallah daha güçlü dönüp, daha fazla çalışarak Elazığspor’a faydalı olacağım. İnşallah güzel günlere yakında kavuşacağız. Allah kimseye sakatlık vermesin. Sakatlık sürecimde arayan, soran ve yanımda olan herkese de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum aracılığınızla” dedi.