ERDOĞAN MAZLUMLARIN ÜMİDİ, ZALİMLERİN KORKULU RÜYASI

Erol KARA/Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,''Mazlumların ümidi, zalimlerin korkulu rüyası olan Dünya lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Elazığ 'da ağırlamak büyük bir onur ve gururdur.'' dedi.

 ERDOĞAN MAZLUMLARIN ÜMİDİ, ZALİMLERİN KORKULU RÜYASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanımızın seçim çalışmalarında Elazığ’ı da miting programına alması bizim için onur ve gururdur diyen Elazığ Belediye Başkan Mücahit Yanılmaz, ‘’Cumhurbaşkanımız Elâzığ’ı ‘ı seviyor, Elazığ da onu seviyor dolayısıyla Cumartesi iki sevgili bir araya gelecek inşallah.zalimlerin korkulu rüyası bir lideri Elazığ ‘da ağırlamak büyük bir onur ve gurur.’’ şeklinde konuştu.

KUDÜS’E SAHİP ÇIKAN TEK LİDER

Elazığ Hakimiyet Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Mücahit Yanılmaz, ”Ak Parti’nin 2002’den bu yana yaptıkları Cumhurbaşkanımızın Dünya’ya karşı duruşu zalimlere karşı cesurca onların yanlışlarını  ortaya koyması, mazlumların kim olursa olsun onun yanında olması bu ilgi ve alakayı çok daha artırdı. Dolayısıyla cesur ve Milletin adımını ve son dönemlerde verdiği mücadelelerle Kudüs’e sahip çıkan bir Dünya liderini BM de zalim devletlerin gözünün içine baka baka Dünya 5 ‘den büyüktür diyen bir lideri Elazığ ‘da ağırlamış olacağız.” dedi.

PARTİ KURMAK İSTEYENLER OLABİLİR, BİZİM BU KONUDA DURUŞUMUZ NETTİR

Ak Partinin gücünü azaltmak yok etmek için zalimler ve Siyonistlerin birçok oyunların içinde olduğuna işaret eden Yanılmaz,’’Önce 15 Temmuz ile  vurmak istediler ve başarılı olamadılar. Akabinde dolar ve döviz üzerinden ekonomik terör oluşturmak istediler ondada başaralı olamadılar. 24 Haziran öncesi patates soğan üzerinden vurmaya çalıştılar olmadı, şimdi domates patlıcan üzerinden vurmaya çalıştılar yine olmadı bu hiç olmayacak Allah’ın izniyle.’’ diye konuştu.

Elazığ Belediye Başkan Mücahit Yanılmaz, ”Bu kez farklı parti mantıkları içinde daha önce Ak partide bulunmuş olan bir kısım isimler farklı parti kurarak Ak partiye bölmeye parçalamaya çalıştığı duyumları geliyor. Mücahit Yanılmaz olarak Bu konuda duruşumuz çok nettir. Ben Recep Tayyip Erdoğan ile  birlikte sonuna kadar bu mücadelenin içinde olacağım inşallah. Yolumuz net, kararımız net bu konuda. Bu tip heves içinde olanlarında başarılı olacağına inanmıyorum.Küçük nefsani arzular peşinde olup hissiyatımızı ortaya koyarak, küçük çıkarlara tav olarak, Erdoğan’ın karışında olup zalimleri sevindirmeyelim. Erdoğan’ın güçlü olması Dünya mazlumlarını sevindirecek. Fakirleri zulme uğrayanları sevindirecek. Biz tarafımızı çok net ortaya koymalıyız. Hani ülkemizin bekasından bahis ediyoruz. Evet, bu seçimler beka seçimidir. Türkiye’nin beka problemi yoktur diyenler dönsünler 15 Temmuz’a baksınlar. 15 Temmuz da FETÖ başarılı olsaydı. Beka sorunu var mıydı? Yok muydu göreceklerdi. O gece sınırlarımızdan içeri girip,” Darbe olacak, bu bölgeler bize verildi” diyerek Türkiye’yi  paylaşamaya başlamışlardı bu terörist örgütler. “ dedi.